Let’s celebrate with cake and ice cream

I dag er det min fødselsdag og tænkte at jeg ville fejre det her på bloggen, med lidt billeder fra det noget så fine konditori Escriba i Barcelona. Ikke nok med at deres facade er et besøg værd i sig selv, så har de også alskens udsøgte kager og lækker økologisk is.

Today it’s my birthday and why not celebrate it here on the blog with some pictures of indulgent Escriba of Barcelona, where I had macaroons and mango sorbet a week ago ;)

(Visited 503 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. TILLYKKE MED DAGEN ! :-) Jeg har på onsdag, og glæder mig enoooormt ! :-)Håber du får en fantastisk dag – vejret er jo skønt, tak for det :-)(Og lækre billeder, jeg drages også altid af konditorer, når jeg rejser – pudsigt :-))/Linda

  2. Tillykke med fødselsdagen, d. 16 juli er en rigtig god dag at have fødselsdag, det ved jeg alt om, for jeg har også fødselsdag i dag :DHåber du får en dejlig dag!

  3. Stort tillykke :) Håber du får den dejligste dag. Du ser fantastisk ud på alle dine ferie-outfits. Og jeg er som nogen af de andre vild med din neglelak – mon det er en fra Rimmel eller er jeg helt forkert på den?Lika