Look of the day: B-day girl

at my parents summerhouse wearing Designers Remix dress// Gina Tricot necklace// Zara flip flops

wearing my new moustache necklase (a gift) and an apron – trés chic :)

one of my favorite guests – dachshound puppy Albert

crazy kitch music candle – and a bit scary as it kept playing for hours on and off, even though we tried to kill it

Havde en helt utroligt dejlig fødselsdag i går, en stor tak også for jeres søde hilsner!
Startede dagen oppe hos mine forældre med sang og gaver og morgenbord og tilbragte derefter nogle dejlige timer på Hornbæk strand, et af mine absolutte yndlingssteder. Og vandet var perfekt (og vejret selvfølgelig). Om eftermiddagen tog jeg tilbage til byen og forberedte middag for mine veninder. Vi fik tapas, mojitos og rosé, Ørbæk sommerøl og de her marengsdutter til dessert. 
Havde taget Serrano skinke, noget pølse og Manchego ost med hjem fra Spanien, spitzenklasse! Og så suppleret med røget laks og et par andre oste, godt brød og salat. Nemt og lækkert i stedet for at stå og lave mad i flere timer i varmen…
Det var bare sådan en helt igennem vidunderlig aften, der blev afsluttet på vores – efterhånden – Amager stamværtshus. 
Er som følge deraf ikke helt vaks i dag, så vil bare nyde den første feriedag hvor jeg ikke skal noget særligt med en kold cola og en film… 
Had a lovely and magnificent birthday yesterday. Started the day at my parents house and then went to the beach for a couple of hours. In the evening I had my friends over for tapas and mojitos, great day, great night :)
(Visited 320 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Jeg elsker dit fødselsdags outfit!! Kjolen er simpelthen bare så smuk!Men jeg må indrømme, Albert, elsker jeg lidt mere. Han ligner min, desværre afdøde, følgesvend gennem 9 år på en prik.Tillykke med det;) Og man bliver kun smukkere med årene!;) Det ses!Chris

  2. Stort tillykke med fødselsdagen – din kjole er godt nok flot ! Og al for lækre kager du har lavet – du kan bare det der ;)lineoestergaard.blogspot.com

  3. Wow en fin kjole og en fin halskæde og dobbelt wow en fin blog! – Som jeg med glæde vil følge !Tillykke med fødselsdagen, håber du havde en god dag /det ser det og lyder som om du havde) Tag et smut forbi min blog og se om det er noget du evt. ville følge (: (: Frejawewerfashion.blogspot.com

  4. Tak tak tak allerfineste piger!!Mht. halskæden overvejer jeg at sælge den på salgsbloggen i den nærmeste fremtid, så stay tuned!Chris – hihihi ja Albert er ikke til at stå for. Skal passe ham hele to gange i den kommende uge og GLÆDER mig :D

  5. Åhh så bliver du altså bare nødt til at lave et "Albert" indlæg bagefter;)Hav en rigtig dejlig dag!:)Chris