Back from Barcelona

Jøsses hvor var det en helt fantastisk tur. Er helt udbombet af indtryk og af at have gået og gået og gået. Så samler lige lidt kræfter i dag og så skal nok vise billeder, men her er lidt at starte på.
Nu vil jeg i stedet slappe lidt af med en kaffe, en kage og en veninde på Wulf og Konstali :)
Just got home from Barcelona, had an amazing trip. More pictures coming, but I need to relax today – traveling can be really hard :)
(Visited 763 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Ej, hvor er jeg bare misundelig! Da jeg var i Barcelona boede jeg på et hotel der lå på den plads på det første billede. Super gode minder :)

  2. Suk, Barcelona er altså en af de sejeste byer, jeg kender! Det må iøvrigt ha' været noget af en oplevelse at være der under (og måske især efter!) VM-finalen!?

  3. Anette – Heh, hvor pudsigt ;) og ja det er virkelig en dejlig by…Anna – jaaaa, ville gerne have haft dem med hjem :DLuna – Tak ;) Disse er taget med et Lumix DMC TZ7 ellers bruger jeg et Nikon D40X.Katrine Ny – Det var så topblæret og sjovt, VILD fest i gaderne!Guapizimo – også mig! Og der kommer mere Gaudi :)Tina – tusind tak! Fedt når folk skriver det i stedet for at tro at det (kun) er kameraet det har noget med at gøre, hehe….Ved godt at det selvfølgelig også meget er kameraet, men alligevel :)