Look of the day: First day in Barcelona

top and shorts H&M// sandals Sofie Schnoor// bag Balenciaga// scarf vintage

Åh så fin en ferie jeg har haft. Glæder mig virkelig til at vise og fortælle jer mere om den, men indtil da kommer der en lille ‘outfit-post’, haha hvis de bare de alle kunne være som den ;)
Er på vej ind til Amaliehaven hvor jeg skal spise picnic med mine forældre og siden skal vi ind at se Frederik og Marys ‘afdeling’ på Amalienborg – er ikke så stærk i hvilket palæ, der er hvilket, så det må hedde ‘afdeling’ for nu. Så i dag står den på turist i egen by… Har vist også været rigeligt i andres byer her på det sidste, tror nærmest det er lykkedes at slukke min rejsefeber… for en stund…
Og for at forsætte i royal dur, står den derefter på hygge i Kongens Have med en veninde og hendes hundehvalp, elsker sommerdage…
I aften skal jeg ud at se på en lejlighed – er meget spændt, måske det lige er den perfekte til kæresten og jeg. Håber det og krydser fingre.
Så måske vi blogges i aften, måske ikke hvis jeg falder besvimet om når jeg engang kommer hjem. Føler mig stadig lidt medtaget ovenpå Roskilde/Barcelona tour de force – ved godt at det er for min egen fornøjelses skyld, men synes godt nok jeg har gået (rettere vadet) en del og sovet en del for lidt (hmm… og drukket en del for meget…).
(Visited 274 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. virkeligt smukt outfit. Det ser varmt ud :-)Godt man kan rejse via dig og dine billeder når man selv ikke har udsigt til noget foreløbigt :-)