Look of the day: First night in Barcelona

dress Zara// sandals Sofie Schnoor// bag Balenciaga

Lige et hurtigt ‘dagens’ (eller snarere ‘aftenens’) fra for en uge siden. Det var sååååå varmt, selv om aftenen og den berygtede kattekjole egnende sig perfekt til middelhavsklima. Luftig og løs, jow tak.
Jeg har rygende travlt med at forberede min fødselsdag i morgen, så her er lidt stille og det er nogle lidt korte indlæg jeg disker op med. Vender stærkt tilbage på den anden side (og 25 år gammel) med nogle ordentlige Barcelona-indlæg m.m. Har dog forudplanlagt lidt godter (bogstaveligt talt) til i morgen ;)
(Visited 313 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Julia Louise – hehe ja det er fordelen ved at have hestehår ;) til gengæld er der så meget andet jeg ikke kan med det…Anonym – Takker :) tror bare jeg har brug for at få renset ordentlig ud i skabet, så sælger en masse…