More of Barcelona


Lidt fotomix fra min Barcelona-tur. Kom hjem for over en uge siden, men har ikke haft ordentlig tid til at sortere billeder. Det er derfor der bliver ved med at komme Barcelonaindlæg og -outfits.
Men på den måde varer ferien også lidt længere ;)

More photos from my trip to Barcelona, and they’ll keep coming. I’ve so many I want to share with you :)

(Visited 912 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Elsker Barcelona, min absolutte ynglingsby i Europa, så blev endelig ved med at smide billeder ud :) Så kan jeg lige klare ventetiden til at jeg smutter derned igen til september :)

  2. De petanque spillende mænd minder mig om, hvordan spanierne virkeligt forstår at hygge sig sammen og nyde livet/vejret. De bruger meget tid udendørs også bare for at sidde på stole og kigge på folk der går forbi.

  3. Pernille – Det vil jeg gøre så :)Malsen – Takker, ja det var virkelig en laber by. Jeg nåede slet ikke rigtigt at shoppe :( Men man kan jo ikke alt på 5 dage…Guapizimo – Ja det kunne vi fortravlede og af og til isolerede skandinaver virkelig lære noget af :D