Barcelona: Sagrada Familia, Parc Güell + random


Åh magiske, forunderlige Barcelona, jeg savner dig.
Heldigvis har jeg en veritabel overflod af fotominder, jøsses jeg tager mange billeder. Så dem vil jeg dele lidt med jer, bare en brøkdel af dem, men det skal nok blive en pæn sjat. Her er under alle omstændigheder første kapitel.

Har en særlig ro og er sådan helt grundglad i disse dage, måske det hænger sammen med at være fyldt 25 og være blevet rigtig voksen, høhø… Eller også er det – nok snarere – fordi jeg, for første gang i lang tid, ikke rigtig har nogen planer. Jeg skal ikke arbejde i juli, ej heller undervise, bare sove længe, læse bøger og lave hvad der lige falder mig ind. Det er rart…

I really miss magical Barcelona. Fortunately I have hundreds (literally) of photos of our amazing stay. Good memories!

(Visited 838 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hehe, næ tror egentlig ikke at de bliver færdige, men det er vist efterhånden med vilje.Altså det er jo blevet en del af hele 'Sagrada-Familia-myten' at den forbliver ufærdig. Så efterhånden er det vist mest et turist-stunt, sådan som jeg ser det :)Men officielt hedder det sig at de er ved at færdiggøre den og at den kommer til at stå klar i en nær fremtid…Jeg sætter mine penge på at den ikke gør :DMen jeg synes egentlig også at det ser meget blæret ud med det 'gamle' byggeri og de nye kraner – god kontrast hehe…

  2. Du kan jo også bruge tiden på hundepasning. Meget fornuftigt. Eller hjælpe mig med min blog, som jeg ikke er kommet i gang med endnu. Måske til gengæld for et kommakursus???

  3. Ja Emily, jeg kan nemlig huske jeg var der for godt og vel 17 år siden og der var kranerne der, men spanierne er så heller ikke kendt for at arbejde voldsomt hurtigt ;)