5 films I want to watch now

Inception er på alles læber og der er ingen tvivl om, at jeg også ser frem til at se den, men der er også meget andet interessant i biograferne for tiden.

Ofte synes jeg ellers det er noget sløjt mht. gode film om sommeren, men ikke i år. Faktisk er jeg gedigent bagud og må hellere bruge nogle af de kommende regnvejrsdage foran det store lærred.

Tom DiCillo’s film om The Doors og Jim Morrison, fortalt af Johnny Depp.

Sergio Leones legendariske mesterværk har fået et touch up og kan nu opleves med farvekorrigerede og knivskarpe billeder. Jeg kunne desværre ikke finde en trailer fra den nye afpudsede udgave, men det her er nok den film jeg ser mest frem til.

Jeg så en trailer for den et sted og er altså hooked (den har også fået meget nydelige anmeldelser), tror den er både skæg og underfundig.

Sorry, kunne altså ikke finde en engelsk trailer. Den hedder ‘Pindsvinets elegance’ på dansk og går i Gloria og Vester Vov Vov. Og jeg kan altid bruge lidt fransk finurlighed.

Og så denne her – det er nok det tætteste på en sommergyser jeg kommer.
Og må hellere for god ordens skyld sige, at det ikke er en gyser. Men jeg er virkelig en tøs hvad sådan noget angår, så en lille thriller er mere end nok til at ruske op i mig og holde mig søvnløs i dagevis.

De er alle i biografen nu, ses vi i mørket?

5 films in theatres (at least in Denmark, we’re a bit late) I would like to watch in a near future.

(Visited 190 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Tak for indlægget, jeg vidste faktisk ikke at der var "Le hérisson" i biograferne nu. Har kun set at der var EN enkel fransk film, og det var i Grand Teatret, en film med Vincent Lindon og Diane Krüger (kan ikke huske navnet).Jeg tager med til Le Hérisson hvis du skal se den :-)

  2. Neeej, jeg har lige læst lidt mere om L'élégance du Hérisson, og det viser sig at jeg er i gang med at læse bogen som filmen er lavet fra!Problement er, at bogen har ikke fanget min interesse så meget indtil videre, men det skyldes forfatterens stil, ikke historien selv. Men filmen er måske meget godt lavet.

  3. Hej EmilyJeg kan varmt anbefale Soul Kitchen. Der er en rigtig god humor og stemning igennem hele filmen. Og så bruges der meget tysk slang, som bare er så fedt at høre på. Elsker udenlandske film, som bruger deres originale sprog. God filmlyst

  4. Tak for bioinspiration, altid dejligt.Vil dog alligevel lige sige at du bør smutte ind og se Inception, jeg havde forventet meget men fik mindst det dobbelt ud af at se den:)

  5. Lucie – Det må vi håbe. Og dejligt at du er glad for indlægget – holder jo også af at lave den slags – og ikke bare mode – så bliver vældig glad, når folk også sætter pris på det. Merci ma copine virtuelle Tanya – Tak! Den vil jeg glæde mig til så – også selvom jeg ikke er så skrap til tysk :)Nina (el den anden frk. Jensen) – Selv tak :) Har bestemt også tænkt mig at se Inception (i aften faktisk). Syntes bare at der også var andre film, der fortjente lidt omtale :)'

  6. Det har du helt ret I, man glemmer hurtigt de små film når sådan en kleppert som Inception kommer forbi. Jeg vil lade mig omvendt inspirere og få set Soul Kitchen og The Killer inside me:)God biftur i aften:)Nina