Inception

Kom endelig i biffen i går. Noget jeg plejer at gøre mere end jævnligt, men har nærmest ikke nydt en film i mørket de sidste 2 måneder.

Alle mine forventninger blev indfriet og lidt til. Christopher Nolan har gjort det igen!
Jeg fandt filmen utrolig smuk, var begejstret over det sindsoprivende plot og helt betaget af skuespillerne. Og så har jeg slet ikke nævnt kostumer og scenografi, der måske nærmest var det allerbedste. Og hold k… hvor var vi godt underholdt. Alle mine ti tommelfingre bliver kastet op for denne spektakulære ‘lille’ film.

Har I set den? Hvad syntes I?

Watched Inception yesterday and was blown away. It was so beautiful, the plot so genius and filled with amazing actors. And the styling was breathtaking. 

(Visited 212 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Jeg forstår ikke rigtigt hvad den handler om :/ altså er det drømme?Det er nok også fordi jeg ikke har set den endnu :pFlot blog forresten! Tjek min hvis det lyster og bliv fast læser :www.the-fashion-wall.blogspot.com

  2. Godt at du kunne lide den:)Som du måske har læst så var jeg også meget begejstret.Ellers kan du se det her i hvert fald;)http://frkjensens.blogspot.com/2010/08/man-har-et-standpunkt-til-man-tager-et.html

  3. Det er den fedeste film! En af de bedste jeg har set hidtil tror jeg endda :) Og tror jeg skal se den igen for at få bekræftet at jeg har løst "slutningsgåden" – er overbevist om jeg har ret :) Og jeg siger også thumps up!/linelineoestergaard.blogspot.com

  4. Stine – Ja det er på sin vis drømme, men afsted med dig ind at se den :)Og tak, vil tjekke din ud.Nina – Ja den var virkelig noget!Line – Hehe, ja det er jo tricky tricky, men også lidt åben for fortolkning – sådan opfattede jeg det i al tilfælde :)

  5. Jeg var også meget begejstret. Læs evt min analyse af den – og se om du er enig? Og ganske som du skriver her, så har jeg der ikke en gang nævnt scenografien – der virkelig også imponerer! ;-)

  6. Jeg synes den var imponerende god. Jeg elsker film, som slutter på den måde, hvor hjernen kan ikke kan lade være med at fundere videre, hvor der er lagt metaforer ind, som der virkelig er tænkt over. Den er gennemført!Lika