Second skin


Sprængte hele august-budgettet i går i H&M. Men deres nye lædersager var ikke til at stå for, så endte med at købe både t-shirt, nederdel og kjole. Godt at jeg skal arbejde meget denne måned.
Det er virkelig pænt og lækkert og så sad det helt perfekt. Den brune, kjole og t-shirten har stof bagpå, selvfølgelig for at spare, men det er også meget rart, da det på den måde ikke er så varmt.

Bought some lovely genuine leather pieces at H&M yesterday.

(Visited 154 times, 1 visits today)
CFW

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hej EmilyMå jeg spørge dig, hvilken størrelse du har købt i forhold til, hvad du normalt bruger? Er lidt bange for, om nederdelen giver sig vildt meget. KH Julie

  2. Jeg har købt en 36 i nederdel og en 34 i t-shirt. Er normalt 36-38 i bukser/nederdel. Den er ret stram nu, men behagelig nok. Og det går fint hvis den giver sig lidt. Men gider ikke købe noget der er så stramt at det ikke er til at holde ud at have på til at begynde med… :)

  3. Tak for dit svar! Det lyder fornuftigt;) Var lidt i tvivl om jeg sku' ned i 34 (der ikke ku' lukkes), men ja, det skal jo også være til at holde ud i starten. Glædelig modeuge og god weekend til dig!Kh Julie