Sneak Peak


Her er et lille sneak peak af hvad jeg havde på i går. Havde den bedste dag med lecture om blogging i Covers bloggercamp i Terminal 2, bloggerhygge hos Friis og co., Minimarket show, reception hos Just Female og middag med nogle søde bloggerpiger. Novra det var mange gange man kunne skrive ‘blogger’ i en sætning, hehe. Nå, ja og lidt shopping blev det også til, kan I spotte noget nyt?

I dag og i morgen er jeg på kursus, så det er slut med modeuge for mit vedkommende for denne gang. Har oplevet så meget, mødt en masse søde mennesker og egentlig bare hygget mig og modenørdet. Dejligt :D

Ordentligt ‘dagens’ og lidt mere om det hele i morgen. Og på mandag er det hele back to normal, så skal jeg nok lave noget mad og se nogle film og hvad jeg ellers plejer at blogge om ;) Måske det snart er på tide med en ny lille byguide?

Just a quick glimpse of yesterdays outfit, as I’m attending a seminar today and tomorrow. Had a really fun day at the fashion week yesterday. I’ll tell and show you more tomorrow :)

(Visited 169 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Hej Emily! Jeg faldt over din blog ved et tilfælde i sidste uge og endte med at bruge et par dage på at tygge mig i gennem samtlige indlæg. Jeg synes, du skriver super fint og du springer elegant mellem mode, mad, kunst, litteratur og andre finurligheder, så det hele går op i en højere enhed. Det er så skønt! Jeg bliver så glad af at klikke herind, for du gør det super godt. Bliv endelig ved som du gør! :)Mange hilsner fra en fellow amar'kaner- AS

  2. Jaaa byguide endelig :) Har virkelig glædet mig. Hvilken del det mon bliver nu? Jeg vil gerne bede om en til Sydhavnen – og Valbyparken. Den er så hyggelig. Ellers så til selve Valby. Syntes altid du er god til at sætte dit helt personlige præg på når du fortæller om gode steder mv. Det er virkelig dejligt :)