Zarah Voigt
Zarah Voigt holdt i går den fineste reception og visning af hendes nye smykkekollektion ‘Samurai’. Det var et af de arrangementer, der var åbent for alle og det var noget så fint og gennemført. Der var smukke geishaer til at varte én op og sake til de tørstige (og portvin til de mormortørstige, der ikke er til sake, ahem) og så nogle helt vidunderlige minicupcakes med henholdsvis passionsfrugt, lakrids og appelsin.
Kagerne var fra Gryberg Copenhagen og det er altså et sted jeg må have tjekket ud.
Undskylder i øvrigt for kage-billedspam (næ, jeg gør egentlig ikke helt, er de ikke flotte?), men det var svært at tage billeder af smykkerne inde i butikken, da de ligger i glasmontrer med spejlvæg.
Man kan dog sagtens fornemme udtrykket i kollektionen på den smukke geisha-pige (med kagefad!) og især øreringene var jeg fascineret af. Har selv nogle af Zarah Voigts ting og er altså glad for den eksklusive plexiglas. Hele kollektionen kan ses her.

Jeg havde i øvrigt taget et par Zarah Voigt øreringe på i dagens andledning. Billedet er venligst lånt hos SUS

Went to a reception for danish jewellery designer Zarah Voigt yesterday. It was held as a japanese garden party with geishas, sake and the most exquisite (and very japanese) little cupcakes. Check out her new collection here.

(Visited 1.262 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer