Amazed

Har for nylig opdaget Luxirare og er både betaget og befippet. Konen må være helt sygt kreativ og have helt sygt god tid til at være kreativ. Spiselige farveblyanter? Hjemmebrygget kameraetui i læder? Revet trøffel på morgenbollen? Jamen come on! Det er vildt for meget, men også helt helt fantastisk. Kig på hendes univers og bliv forbavset, forarget eller henført.
Jeg er på vej til træning; bodypump og spinning, yay! Vi blogges senere :)
I’m obsessed with Luxirare which I’ve just recently discovered. It is so over the top, but oh so amazing.
(Visited 225 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Føler mig sjældent overvældet af blogs, selvom der er en hel del rigtig gode derude, men…omg! Er virkelig imponeret. (Og nu ved jeg hvad jeg skal stille op med de sorte trøfler jeg købte for nylig… trøfler + pommes frites = ja tak!)