Blogger Lecture at Cover Bloggercamp


Bloggerlecturen i Covers bloggercamp i Terminal 2, var til tider ganske vellykket. Den var langt fra perfekt, men der er en første gang for alting og under alle omstændigheder er initiativet prisværdigt.

Facehunters Yvan Rodic kom uden sammenligning med det bedste oplæg, med interessante refleksioner over mediet. Ovenviste citat er fra hans præsentation. I like it!
Christian Stadsgaard fra KEA Design forsvarede i sin tale modebloggere i forhold til den kritik, de har været mødt med fra den etablerede modepresse. Hovedpointen var, at blogs er et helt og aldeles andet medie end magasiner og aviser, der fungerer på andre og egne præmisser og skal tages for hvad det er – og derfor bl.a. ikke sammenlignes med uddannede journalisters udgivelser.

Rigtig fine præsentationer fra begge d’herrer. Desværre faldt trendspotteren Anne Frellesen temmelig meget igennem. Om det skyldtes dårlig kommunikation hende og lecturens arrangører imellem, eller det faktum at engelsk simpelthen ikke er trendy, så holdt hun sit oplæg på dansk. Dumt, når eventen var slået op på engelsk og pinligt overfor de inviterede udenlandske bloggere og andre interesserede ikke-danskere.
Hvad der var mest skuffende var dog, at det lovede bloggerpanel ikke fik et oplæg at starte den annoncerede paneldebat udfra. Egentlig blev det aldrig til et decideret panel, men de stakkels og tilsyneladende helt på situationen uforberedte stjernebloggere blev hevet op og præsenteret enkeltvis og måtte så selv stå for at improvisere, nogle med mere held end andre. Hvilket var ærgerligt, for en debat om mediet mellem nogle af dets fremmeste udøvere og de tilhørende, kunne sikkert både have været frugtbar og interessant.
Oprindeligt var idéen med camp’en, at der skulle være lectures hver eftermiddag under modeugen, dette blev siden kogt ned til blot en time fredag eftermiddag. Man kunne så have forventet, at denne time ville være veltilrettelagt og gennemført. Desværre nåede den aldrig tilnærmelsesvis sokkeholderne af sit potentiale og måtte nøjes med at hvile på et par ganske glimrende enkeltpræstationer. Sikke en skam.
Konlusionen herfra må altså blive A for effort og bedre held næste gang, idéen er virkelig god, lad os ikke håbe at dette lidt halte første forsøg bliver det sidste.

Billederne viser bloggerne Hanneli Mustaparta (OMG hun er måske verdens smukkeste menneske og endnu pænere irl), Yvan Rodic, Maria fra Vanillascented og Pelayo (er han ikke lige til at spise?).

Pics from the lecture on blogging at the blogger-camp at the fashion fair at Terminal 2 friday. A very interesting initiative that unfortunately never reached it’s full potential, mostly due to poor planning from the people behind it seemed. Yvan Rodic from Facehunter ended out carrying the event with a very thoughtful reflection on the media of blogging and his own work. Better luck next time, because hopefully there’ll be a next time. The idea was great, even though it was a (really) bumpy start.

(Visited 227 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Som du selv skriver indledningsvis, så var det her en førstegangsoplevelse. Så det er en anmeldelse af eventet som din, initiativtagerne bør læse og forholde sig til, så det kan blive bedre til næste gang. For jeg synes afgjort, at ideen er god, så der er grund til at gentage eventet. Vi bliver ikke eksperter fra dag 1, men når det så er sagt, så lyder det som om, der var en del ting, der skulle have været planlagt bedre og formidlet tydeligere til de bloggere, som havde oplæg.- Og jo! Pelayo er i den grad til at spise ;) Mums! Og så lyder navnet som en is :D