Quickie Lasagne

Her til aften har den stået på en hurtig easy peasy lasagne-agtig sag.
Friske lasagneplader, spinat, gedeost, bøffelmozzarella, stegt kylling, salt, peber og så lidt tomatsovs over og under og så i ovnen i 15-20 min. Variationsmulighederne er jo uendelige og resultatet er lidt som en mellemting af pizza og lasagne. Pynt med lidt frisk basilikum og server med salat.

Jeg lavede selv tomatsovsen af en dåse hakkede tomater, lidt tomatpure, frisk rosmarin og timian, hvidløg, chilipulver og et lille skvæt fløde for at få den mere cremet. Jeg lod det hele simre lidt pånær fløden. Blendede det så med en stavblænder og tilsatte fløden og lod det koge op igen.
Men man kunne jo sagtens bruge en færdig sovs a la Dolmio eller en færdig tomatsuppe – no problemo.

Er helt smadret, har faret rundt med Albert hundehvalp, som jeg har til låns i dag. Amager rundt på meget korte gravhundeben. Nu tror jeg bare vi skal campere på sofaen med en af de film jeg lånte på biblioteket forleden – de har i øvrigt virkelig mange fede film.

Made this ‘lasagna’ tonight or it’s actually more of a crossbreed of lasagna and pizza. It’s filled with grilled chicken, spinach, goats cheese and mozzarella between fresh pasta layers. Over and under is a tomato sauce with fresh rosemary and thyme, garlic, chili and a little cream to make it well… creamy :)
Bake it in the oven for 15-20 minutes on 200 degrees celcius.  

(Visited 1.617 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Tak tak tak hvor er I altså søde. Det bliver jo unægteligt endnu sjovere at poste indlæg med sådan en fantastisk respons :)Tina – Du skal være velkommen :DNIN▲ – thank you and you're very welcome ;)