Look of the day: Second skinHello folks. Jeg er helt skidtmads, så derfor er her lidt stille. Er svimmel og træt og har ondt i hovedet, så dumt når vejret er dejligt og man har alt muligt andet at gøre.
Var så svimmel i går at jeg måtte stå af cyklen og trække hele vejen hjem, efter jeg havde været ude at undervise. Havde ellers spist og drukket og sovet fint. Men var så svimmel, at det føltes som om jeg var fuld. Meget. Er ikke helt så svimmel i dag, bare udkørt. Så prøver lige at tage den lidt med ro og ellers må jeg en tur til doktoren og have tjekket balancenerverne.

Billederne er fra i går morges, inden jeg begyndte at slingre. Det er den læderkjole jeg købte i H&M i sidste uge, så lækker og pæn synes jeg. Og så ellers hele Line & Jo balladen i ørerne på én gang :)

Nu vil jeg se gamle film, læse tegneserier (er helt besat af Tintin for tiden), snuppe en eftermiddagslur og prøve at glemme alle de ting jeg burde gøre.

Outfit details: hat & bag vintage// dress H&M// shoes Zara// ring YSL// earpieces Line & Jo


I’m feeling quite ill today, all dizzy (like I’m drunk but clearheaded) and with a bad headache. So I’m just piling up with comics (I’m obsessed with Tintin at the moment), Hollywood classics and lots of liquids… and a nap every now and then.

(Visited 273 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Kære Emily,Hvor ser du fin ud! Elsker bare din stil og dine billeder, der altid lige er lidt mere lækre.God bedring til dig.Lidt off-topic, men hvor underviser du henne? (går ud fra det er hundetræning du taler om?)Jeg vil utroligt gerne gå med min japanske spids, men har svært ved at finde et godt sted.

  2. Jeg elsker din hat :) har du nogle tips til hvor jeg også kan finde en hat i lilla?hilsen isabella

  3. smukke smukke øreringe!!!Ved du hvor man kan købe Line og Jo eller kan købe det online? Rikke :-D

  4. God bedring Emily – nu er jeg ikke læge, men måske det kan være noget jernmangel? Håber i hvert fald at du er hurtigt på højkant igen!

  5. Ej puha, det lyder som dengang jeg havde en virus på min balancenerve. Bestemt ikke sjovt!! Håber virkelig ikke det er det.Du ser super fin ud i din skindkjole. Elsker din blog!! :)www.cilles-univers.blogspot.com

  6. Øv lyder ikke for godt, håber du snart er ovre din svimmelhed! Imens må du bare nyde og slappe af med tintin;) Elske dine billeder og dine øreringe!! ;DGo weeknend!/Gunilla

  7. Tak, søde piger – både for tilkendegivelser om fierceness (håber da det er godt !?) og for ønsker om god bedring. Jeg har det lidt bedre, men er fortsat lidt svimmel og smutter til ørelægen på mandag.Hanne – amagerlands.dk, men HF70 er også et godt sted. Ellers har Hund og Træning nogle super kurser i både Tåstrup og Charlottenlund.Isabella – nej desværre ikke umiddelbart. Men prøv forskellige genbrugsbutikker og også highstreet. Sidstnævnte har mange hatte denne sæson, så måske du kan være heldig i Topshop eller på asos ;)Jeanne – Den er fra H&M Trend ;)Rikke – nej desværre, men tjek deres side for forhandlere :)Guapizimo – jeg må også hellere få taget et jerntal hos doktoren, har haft problemer med det før, så det er slet ikke utænkeligt.

  8. Anne – ih hvor er du sød! Min mors mand, der er læge, prøvede noget lignende med mig og det hjalp vist. Men smutter nu stadig til lægen i morgen. Tak, du er en engel!

  9. I'm really in love with this outfit..the color of the dress and hat really look so great together!You have such a great style and follow your blog from now on.x from the Netherlands