Look of the day: Lions n’ heels

I går var jeg til fitness, ude at spise frokost og i biffen med nogle veninder. Nok et lidt for stramt program for svimle mig, for gik hjem med dundrende hovedpine. Har lige været hos lægen i dag og jeg har en virus på balancenerven. Der er ikke noget at gøre ved det andet end at tage den lidt med ro og vente på at det går over…

Vi så ‘Soul Kitchen’ i Grand og den var fin, skæg, sød og medrivende – jeg var meget godt tilfreds.
Bliver også lidt svimmel af at sidde ved computeren, så det må være alt for nu. Vil bage lidt, det er altid god terapi og senere skal kæreste og jeg ud at se på lejlighed, så spændende! Håber I har en dejlig dag :)

Outfit details: top COS// jeans Topshop// bag Balenciaga// necklace Björg// heels don’t remember at the moment and I’m too lazy to go and check :)

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Det lyder ikke sjovt! God bedring, ligger selv og ser syg -tror det er vejrets skyld :) Tænkte på om du havde nogle opskrifter på fedtfattige dressinger? Du har jo så mange lækre opskrifter :) Du kan altid skrive til min mail, hvis du har lyst :) vi har skrevet sammen før :)Mvh Pperniller_@hotmail.com

  2. Jeg så Soul Kitchen for et par uger siden, og den var jo så skøn :-) Musikken var jeg helt vild med! Rigtig god bedring; pas lidt ekstra godt på dig selv :)

  3. Æv det lyder da ikke rart med virus på balancenerven, håber det er noget der forsvinder hurtigst muligt, det er vildt ubehageligt at være svimmel hele tiden!

  4. Tak sødeste piger :)Pernille – næ, fedtfattig dressing er ikke noget jeg gør det så meget i… Laver som regel bare dressing af olivenolie og balsamicoeddike. Evt. med lidt honning og sennep i. Så det er ikke fedtfattigt, men olivenolie er jo sundt fedt :)