Green Beauty


Har lige modtaget en pakke med nogle af mine yndlings grønne/øko-produkter. Jeg køber som regel fra lookfantastic.com eller hqhair.com, da det er meget billigere end herhjemme. Og begge sider er engelske, så der kommer ikke dum told oveni.
Produkterne er ret repræsentative for hvad jeg bruger for tiden: John Masters til håret, REN til ansigtet og  Korres (og Lavera) til kroppen.

Just received some of my favorite green/eco products. I use John Masters Organics for my hair, REN for my face and Korres (and Lavera) for the body.

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Nu har jeg hørt om REN i flere sammenhænge, så vil lige høre din mening. Har en anelse uren og fedtet hud, så ved du om det er noget produkterne fra REN er gode til?Søger desperat en anden løsning i stedet for Clinique som jeg har haft de sidste 5 år men som egentligt intet godt gør for min hud.

  2. Hvor er det sødt af dig du deler disse to hjmmesider med hos…FANTASTISK TAK:-)der er jo en del billiger med REN produkterne end her hjemme….Super fin blog:-)Ha en god aften…../Nanna

  3. Annesofie – Jeg er vild med REN, produkterne er milde og naturlige og fungerer rigtig godt for min hud. Jeg har også en gang brugt Clinique og det stressede min hud helt vildt. Alt for skrappe produkter synes jeg.Jeg ved faktisk ikke hvordan produkterne er til uren/fedtet hud, men ofte har specielt den slags hud jo brug for 'fred', altså ordentlig næring og ikke alt for skrap udtørring, så tror sagtens det kunne fungere. Og så ikke noget med at pille!! :DPernille – denne her er en natcreme (jeg er jo en gammel kone, så sådan noget må der til :D), men bruger også rensegel og scrub fra REN og er meget glad for deres produkter. De dufter dejligt uden at være overparfumerede, de er ikke fyldt med dum kemi og emballagen er pæn.Nanna – ja det er meget billigere :) Selv tak og tak!

  4. Tak for svaret :o) Det kunne være jeg skulle give det en chance nu i taler så pænt om produkterne.. Jeg er en super-piller, desværre.. Det lærer jeg bare aldrig at lade være med, hehe..

  5. Hej Emily :) Jeg har bestilt produkter fra lookfantastic.com, men det er nu en uge siden de skrev, at det var på vej til mig. Ved du hvor lang tid det normalt tager, før varen kommer?