Varnish
Har lige fået en ny Essie lak, den grønne, og tænkte at jeg i den forbindelse lige ville tage lidt billeder af min lille samling. Jeg har nærmest altid neglelak på, men gider ikke at lægge nyt på for ofte, så er gladest for Essies og Make Up Stores lakker, der holder pokkers godt på mig. Chanel rasler til gengæld lynhurtigt af på mig, så dem er jeg færdig med at købe flere af.
Tror dog det er meget individuelt hvad der holder og hvad der ikke gør. Har flere veninder, der sværger til Chanel og ikke bryder sig videre om Essie…

My collection of nail polish. Essie and Make Up Store are my favorites, they last forever on me, while Chanel chips off the very first day. 

(Visited 311 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg har det på samme måde med Chanel. Det holder ca. 1 dag på mig og det er sgu for rige til de priser de holder sig. Jeg sværger også til Essie, Depend og Barry M. Især Barry M holder sindsygt godt på mig – bedre end Essie (som dog også er favorit).

  2. Tror det har noget at gøre med signalværdien det der med Chanel.. Og så er de så dyre, så folk er nødt til at sige at de er gode. ;) Måske.. :)- R

  3. Wauw hvor har du mange flotte lakker!Hvis den Essie øverst i midten er mint-grøn, så må jeg eje sådan én..Tak for kigget af din fine samling :o)Fulgte dig i sin tid på Kernesund, er glad for jeg har "fundet" dig igen her. Super fin blog!Kh. C

  4. Jeg er glad for Chanel, den holder fint på mig, men det gør Depend for den sags skyld også. Essie har jeg stadig til gode at prøve.

  5. Haha, kan godt li du en 7-8 styks røde lakker;P Er vild med din samling, elsker de favrige billeder:) skal også snart prøve essie, selvom jeg pt er på "afvænning" da mine negle blir helt smadret af lakken :(/Gunilla

  6. Først et indlæg med alle dine utrolige sko, og nu alle dine lakker? Åh Emily I envy you too much!! Du inspirer virkelig en til at shoppe mere målbevist (:

  7. Jeanett – Tak for tippet med Barry M, dem må jeg prøve :)R – haha, ja det kunne meget vel være forklaringen :DCharlotte – hvor hyggeligt! Ja den er mintgrøn, farven hedder Mint Candied Apple og er fin fin!Hanne – ja man bliver helt glad for at se på dem ikke?Guapizimo – Du må have supernegle… ;)Gunilla – Jamen det er jo meget forskellige nuancer af rød, haha… :DSkille – Det bliver jeg glad for at høre!! Altså ikke det med misundelsen hehe, men målbevidstheden!

  8. Kan kun give dig ret i at Chanels farver rasler af, men er det geniale ved Chanels neglelakke er jo, at farverne er noget helt specielt. Jeg synes i hvert fald ofte, at de rammer farver, ingen andre rigtig kan.