Pam’s Lovely Mealbox
Forleden fik vi frokost fra den relativt nye Pam’s Lovely Mealbox på Smallegade nr. 40 på Frederiksberg.
Jeg kørte forbi den en gang i løbet af sommeren, hvor de desværre havde ferielukket og har haft lyst til at prøve den siden.
Vi købte en box med laks/blåbær/fennikel/grønt og en med lam/kikærter/grape/græskar/peberfrugt/grønt + en smoothie til turen hjem til Amager. Og det var svært at vælge for der var mange smukke og indbydende anretninger i montren. Lakseboxen stod i 52 kr. hvilket må siges at være rimeligt omend i den lidt dyre ende, mens jeg synes at 72 for lammeboxen var lige i overkanten. Det skal dog siges at der følger en lækker grov bolle og øko-smør med til en mealbox, men alligevel…
Alt i alt er jeg dog mere end begejstret for stedet. Alt er super gennemført fra facade til emballage og maden var sund, frisk og lækker. Synes det er dejligt, at der dukker flere og flere sunde take-away steder op i byen.

Lunch from Pam’s Lovely Mealbox a lovely new deli at Smallegade 40 at Frederiksberg.

(Visited 439 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Åhr, unfair! Sidder her med høj feber på tredje døgn og kan ikke indtage andet end flydende føde, så nu sidder jeg her med tænderne løbende i vand .. Dumme influenza.Du må dog endelig ikke misforstå, for det er super godt med anbefalingerne! Det er det der giver din blog det ekstra umphf at du – udover at have en super tjekket og inspirerende stil også anbefaler lækre spisesteder. Bliv ved med det! :)- AS