Raspberry Passion SmoothiesTil to personer:
3 passionsfrugter
200 g frosne hindbær
3 spsk kokosmel
reven skal af 1 citron/lime
sojamælk med vanille til det dækker i blenderen (og til det får den konsistens man ønsker)
evt. 2 spsk. hørfrøolie (hørfrøolie er SUNDT og olie gør bl.a. også at man optager vitaminerne fra frugten bedre)

Blende blende enjoy!

Smoothie of 3 passion fruits, 200 g of frozen raspberries, 3 tablespoons of grated coco, the zest of a lemon or lime (finely grated), vanilla soymilk until the consistency is as desired, 1-2 tablespoons of flaxseed oil (optional).

(Visited 421 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej.Må jeg spørge hvorfor du ikke drikker mælk?(Ved ikke om det er mælkeprodukter generelt. Synes nogle gange du spiser ost)

  2. Tak piger :)Line – I en længere periode drak jeg ikke mælk for at finde ud af om jeg var allergisk/intolerant overfor det (det er der mange der er uden at vide det, men som har forskellige symptomer). I den periode begyndte jeg at drikke soja- og rismælk i stedet. Og bruge det i smoothies. Jeg fandt ud af at jeg godt kunne tåle mælk, men at jeg faktisk ikke længere kunne lide det. Synes det har en skrækkelig sur eftersmag.Drikker det af og til i kaffe og spiser også ost/smør/fløde.Så den primære grund nu er simpelthen at jeg ikke kan lide det og at jeg bedre kan lide sojamælk/rismælk.

  3. Hej Emily
    De ser virkelig gode ud, dem må jeg prøve at lave.
    Jeg vil også lige høre dig hvor glassene du har brugt er fra? De er super fede!
    KH Michelle