Exotic Pancakes

På trods af svimmelhed kan man jo stadig blive lækkersulten, så i går morges bagte jeg pandekager til en meget taknemmelig, tømmermandsramt kæreste … og mig selv selvfølgelig.

Opskriften er stort set den samme som denne. Har blot udeladt blåbær og tilsat 100 g kokosmel og reven skal af 2 lime (eller en citron). Og så serveret med limesaft, friske figner og mango.

Ellers laver jeg ikke så meget, slapper af og prøver at tage den med ro. Vil være rask nu, så tænkte at det var et forsøg værd at prøve at slappe helt af. Har måttet aflyse alle aftaler og prøver bare at tage den med ro… Det er jeg ikke så god til…

Made these flapjacks yesterday for brunch. Theres grated coconut and lime zest in the dough and they were served with fresh figs, lime juice and zest and mango.

(Visited 522 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Damn it. J'ai perdu mon commentaire dans l'enfer de la technique informatique.Anyway. Jeg spurgte hvor du købte dine figner, da jeg har ledt efter dem SÅ LÆNGE og savner dem fra home -mine forældre har figner-træ all over haven.Jeg har aldrig kunne finde dem i almindelige supermarkeder…

  2. Claudia – thank you so much ;)Lulu – De her er faktisk købt i Rema1000, men de har dem også ofte hos grønthandlere.Mmmm ja, friske figner er det bedste :D

  3. Rema 1000? Jeg handler i Rema 1000 men har aldrig set dem.Jeg må holde øje med dem.Har nemlig en rigtig god opskrift men figues og fromage de chèvre.