Flowers and breakfast in bedDejlig måde at starte dagen på. Tror i øvrigt at georginer er mine nye yndlingsblomster, sorry nelliker…

I dag er første skoledag, yippie! Skal have et fag om reklamer, branding og selviscenesættelse idag. ‘Because I’m worth it’ hedder det. Over halvdelen af teksterne er på fransk, så det sidder jeg og knokler mig igennem lige nu… Har ondt af dem på mit hold, der overhovedet ikke kan fransk, yaiks.

Lovely way to start of a beautiful fall day – and the start of the semester at the university. Today I’m having a course on advertising and branding, very wisely called ‘Because I’m worth it’.

(Visited 201 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Jeg elsker dine billeder Emily… de er så smukke og får mig til at overveje at investere i et bedre kamera og begynde at fotografere! Er de taget med dit Lumix?Ha en skøn dag – glæder mig til at se dig med de nye fantastiske støvler ;o)

  2. Georginer er også virkeligt smukke, især hvis de står sammen i forskellige farver. Dejlige farverige billeder du har taget :)

  3. Du har i hvert fald hos mig en fast læser som er rimelig god til fransk :-)Hvis der er nogle ord som du ikke forstår er det ret sandsynligt at jeg kender dem :-)Uden at prale for meget selvf.!

  4. Hanne – ih tak, sikke en sød kommentar :)De her er taget med mit Nikon D40xGuapizimo – takker ;) har aldrig rigtig gjort det i georginer før, men nu er jeg hooked. Og er enig i at det helst skal være en broget buket.Lucie – hehe det må du vist gerne prale med :) og tak, men det går nogenlunde indtil videre :DAnonyme – jeg læser min kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling på Københavns Universitet hvor jeg også er bachelor i litteraturvidenskab fra :)

  5. Kære Emily,Jeg har en lille bøn (måske den bliver hørt) :o)Jeg elsker din blog, din "personlighed" skinner igennem. Du er ikke kun fascinerende at se på, men laver så lækkert og sund mad. – Men tænker om det er muligt, at lave en side med alle dine opskrifter, det ville være så let at lede igennem, når der skal inspireres lidt madmæssigt. Det ville være så lækkert.However, så bliv' endelig ved med at blogge – du har fat i den lange ende.Kærligst Maria,- en trofast læser ;o)

  6. Jeg bruger også altid lang tid på at finde dine opskrifter. Det kunne være så dejligt at de havde en afdeling for sig selv :) Der er såååå lækre!!!!

  7. Maria og anonym – Jo det kan I tro! Laver enten en opskriftetiket eller en side for sig hvor jeg samler dem. Det havde jeg ikke tænkt over, men super god idé! Og tak for de pæne ord ;DMalsen – tusind tak! Det er dejligt at høre, er ved at blive lidt af en passion for mig, så det er jo fantastisk at andre synes om det også :)

  8. Det lyder rigtig godt, det vil jeg glæde mig til :o)At de er under en opskriftetiket er også skønt.-Maria