Purple minty goodness


Til to personer som tilbehør/mellemmåltid:

250 g. blåbær
1 stor håndfuld frisk mynte
evt. en spsk lakridspulver
Sojamælk/rismælk (eller almindelig mælk, juice eller hvad man nu foretrækker)
1-3 mål Husk fiber
2 spsk hørfrøolie eller Livets olie

Put alle ingredienser i en blender undtagen olie. Sojamælk til det dækker og så det kan køre rundt. Blend til ønsket konsistens opnås, tilsæt evt. mere væske.
Kom olien i til sidst og blend ganske kort eller bland den blot i. Da det er en flerumættet olie går den nemmere ‘i stykker’ hvis den blendes voldsomt. Olie er godt for optagelsen af vitaminer, huden og meget andet!

Jeg er på vej ud af døren (hvilket tilsyneladende er mit foretrukne blogggingtidspunkt, hehe) for at besøge min mormor og derefter skal jeg på Kunstindustrimuseet og siden på arbejde. Håber lige at stikke hovedet ind med en outfitpost i eftermiddag, men hvis jeg ikke når hjem må det blive i aften :)

Smoothie of blueberries, fresh mint, licorice powder, soy milk and flaxseed oil. 

(Visited 364 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Du har tidligere fortalt at du bruger proteinpulver i dine smoothies, så de bliver som et rigtigt måltid. Er det det samme med det her Husk Fiber?

  2. Laura- det køber jeg i helsekostforretningerSigne – ja lidt i samme dur, det her er ren fiber, så hvis det skulle være et helt måltid ville jeg også tilsætte protein. Fik disse smoothies sammen med røræg om morgenen, så fik protein fra æggene i stedet.

  3. Laura- det køber jeg i helsekostforretningerSigne – ja lidt i samme dur, det her er ren fiber, så hvis det skulle være et helt måltid ville jeg også tilsætte protein. Fik disse smoothies sammen med røræg om morgenen, så fik protein fra æggene i stedet.

  4. Momo- yup :DKristina – tak :) det er kun en fordel hvis de er frosne, ellers skal man også bruge isterninger, hvis man vil have det koldt altså, men sådan kan jeg i al tilfælde bedst lide det ;)

  5. Er du gal, hvor ser det lækkert ud. Hvor dominerende er lakrids-smagen? Jeg er ret glad for Bülow lakridssirup – mon man kunne putte lidt af den i i stedet? :)

    1. Ikke så dominerende, men klart til stede. Det ‘søder’ en del, men man kan jo justere op/ned alt efter personlige præferencer. Jeg synes klart du skal prøve med sirup’en. Personligt foretrækker jeg dog lakridsrodspulver fra Natur Drogeriet :)

  6. Kære Emily – hvilken blender bruger du? Jeg savner en kraftig én uden at det er i Vitamix-prisklassen :)