Look of the day: In my mamas kitchen (eating olives)


Et lidt alternativt ‘dagens’ i mine forældres køkken i mandags, hvor jeg var mere optaget af at spise feta og oliven end at posere :) Var lige kommet ind ad døren og var hundesulten, men havde taget et par Malmø-indkøb på, så tænkte at det alligevel var værd at forevige.
Den flotte limegrønne farve på væggene er i øvrigt en jeg valgte i mine mere psykedeliske teenageår.
Min mor og jeg lavede lækker mad som vi siden nød med respektive kærester, det får sit eget indlæg senere, maden altså – ikke kæresterne.

Outfit details: Dress, cardigan and booties Zara (shoes aw2009)// cape Asos// bag Mulberry


Some outfit pics from my parents kitchen the other night. I was so hungry and more into eating olives than posing. My mom and I made a really nice dinner  – that’ll get a post by itself later on :) 

(Visited 269 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Det ligner da ellers at du poserer:-)Fine billeder, fin blog og mode, meeen lidt mindre billeder af dig der poserer, det blir for meget.

  2. Anonymovitsj – Hehe… Jamen det gør jeg da også. For fulde smadder og jeg synes det er så skææææægt!Normalt tager vi en masse billeder, så der er lidt at vælge imellem, men denne gang var jeg simpelthen så sulten at det kun blev til ganske få, fordi jeg havde meget mere travlt med at spise oliven:)Så det har jeg skrevet, måske netop for at bringe det hele ned på jorden igen.Er helt klar over at mine 'Look of the day' er anderledes end de fleste andre danske bloggeres, men det er ellers noget af det jeg får rigtig positiv feedback på…Og netop fordi det bliver spædet op med så meget andet (mad, kultur, rejser, guides), synes jeg det er til at holde ud. Ellers ville jeg også være ved at brække mig, hehe.Men tak for konstruktiv kritik, det er da helt sikkert noget jeg vil tænke over.

  3. Hov lige en tilføjelse. Nu ved jeg ikke om du mente præcis i denne serie eller i almindelighed, men ift ovenviste billeder er der jo en mening med dem: et hvor jeg har overtøj på, et hvor man kan se kjolen og cardigan'en indenunder, et detaljebillede af kjolens stof og et af dens hals og det første mest fordi jeg syntes modlyseffekten er flot :)