Look of the day: Kunstindustrimuseet
I tirsdags, da vi var på Kunstindustrimuseet smuttede vi også lige ud i deres have. Og det skal man altså gøre, man føler sig hensat til en anden tid og kan næsten forestille sig hvordan København var engang. Og hvilke slags mennesker, der boede i de store palæer i Bredgade. Som barn var jeg über historienørd (og medlem af Nationalmuseets Hugin og Munin klub, jow jow) og kan altså godt stadig blive grebet af den der ‘historiens vingesus’ følelse, som for mig er en blanding af at være imponeret og sentimentalitet og ærefrygt.
Tænker ofte ‘hvem der bare havde levet dengang’ (og det kan være alt fra oltidens Egypten eller Grækenland til 1960’erne) og det er nok lidt noget pjat, for mange ting var ikke særlig fantastiske førhen, men man har vel lov at drømme :)

Outfit details: top + cardigan Monki// jeans Topshop// hat + jacket vintage// shoes COS// bag Mulberry// necklace Gemma Redux


In the beautiful historical garden of the Danish museum of art and design.

(Visited 166 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Hej, du har sikkert fået spørgsmålet før, men hvor har du købt din fantastiske taske og hvor meget gav du?

  2. Hej du skønne,Må jeg ikke have lov at spørge om du redigerer dine billeder, og hvis du ikke gør, hvilken linse du anvender ?Har lige fået spejlrefleks, og er lidt skuffet, nemlig :-) Dine billeder ser altid "film agtige" ud – som om der er et gulligt skær over dem ?På forhånd tak for hjælpen :-)/Linda

  3. Hej søde Linda,De her er der ikke gjort noget ved pånær det i midten. Det har været en tur gennem et filter i redigeringsprogrammet Toycamera Analogcolor.Ellers redigerer jeg som regel bare lidt i iPhoto, men lige så ofte gør jeg ingenting…Har en 35mm fast optik, som jeg som regel bruger på spejlreflekset, men tager altså lige så ofte billeder med mit lille Lumix DMC TZ7, som er et helt almindelig kompaktkamera.Håber det kunne bruges :)

  4. Hej Emily.Jeg tænkte på om du ikke ville fortælle lidt om din bacherloruddannelse i litteraturvidenskab, da jeg overvejer at begynde på den?

  5. Jeg synes virkelig du er en inspirende og interessant person! Det er virkelig cool, at du er så kulturel og interesseret i historie. Sådan gad jeg godt være lidt mere ;) Hehe, lyder måske lige på randen til stalker agtig, men du er cool og har en af de bedste blogs

  6. Stylepicks – Thank you :)L – hvad vil du vide? :)Jeg har svaret lidt på spørgsmål ang min uddannelse på formspring.me (følg linket i den mintgrønne boks ude i højre bjælke) og under om/about (oppe i topbaren). Du er meget velkommen til at skrive der hvis du har flere spørgsmål.Men alt i alt var jeg rigtig glad for at læse litteratur. Det er et lidt hårdt studie med MEGET at læse, men har fået en rigtig god teoretisk og kulturhistorisk ballast som jeg trækker meget på nu :)Anonym – synes overhovedet ikke det lyder stalkeragtigt. Tusind tak hvor er det sødt skrevet!Frk. Graa – hehe hvor skægt, tænkte nok at jeg ikke var alene. Hvis bare man havde levet dengang… ;)