Look of the day: Yellow socks
Et par dagens fra i torsdags efter Braun/Wella arrangementet, som Kia har været så rar at tage.

Sidder og hygger og spiser briemadder og har lidt tømmermænd. Skal på arbejde om lidt og ser frem til i morgen hvor den står på brunch, hygge med kæreste og tja… ikke så meget mere og det er lidt det fede ved det.

God lørdag til jer :)

Outfit details: dress Derek Lam// jacket vintage// booties Topshop// socks H&M// scarf and bag Mulberry

(Visited 216 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hej smukke Emily!Jeg bliver altså lige nødt til, at komplimentere dig og din fine, inspirerende blog!Jeg opdagde den for en uges tid siden og har nu læst alle, samtlige indlæg igennem (haha ja det tog sin tid) – og jeg glæder mig til, at følge med fast fremover! :)Forresten er der noget jeg har bemærket; du ligner Lauren Conrad fra The Hills helt sindsygt meget.. Håber ikke du tager sammenligningen ilde op ;)Kh S//

  2. Uhh elsker strømpe i støvletter – kombi'en, ville dog ønske at jeg ik var så farveforskrækket, måske ville et par grå være mere i min boldgade ;o)DDhttp://lifeofsilk.wordpress.com/

  3. Wow, dit outfit er jo næsten indbegrebet af det inspirationsbillede jeg lagde på bloggen for et par dage siden – fantatsisk:-)/Nana

  4. S – Tak hvor er du sød. Også mht. LC, det tager jeg da som en kæmpe kompliment :)Nana – hehe hvor skægt, det må jeg da lige forbi og se ;)Og tusind tak til resten af jer søde piger. Har egentlig ikke tænkt på de gule sokker som så vovede, men er jo også lidt af et farvefreak :DRebecca – Thanks a lot!! :)