Look of the day: Pink dress on a sunday stroll
‘Lidt’ billeder, høhø, fra i går da vi var ude at gå søndagstur i det fine efterårsvejr på det fine Amager :)
Kjolen er en ny Stine Goya sag, som jeg købte i fredags. Havde luret på den i et stykke tid og kunne ikke få den ud af hovedet. Er ikke den store impulsshopper, så tænker ofte lidt over tingene før jeg slår til. Den er totalt comfylicious i jersey og uld og med lommer, men kan også dresses op med et bælte i taljen og et par hæle, men hey hvad kan ikke det? ;)

Jeg er lige kommet hjem efter en lang dag på universitetet, efterfulgt af et rigtig fint Schwarzkopf hårmodeshow i PH Caféen på Halmtorvet, så nu vil jeg campere i sofaen med resterne af gårsdagens blommetærte og et par afsnit af Mad Men, er virkelig blevet afhængig af den serie. Er der nogen Mad Men fans blandt jer?

Outfit details: dress Stine Goya// cardigan Monki// socks Ayamara// shoes Zara// jacket vintage


I’m loving this new Stine Goya dress, so simple and comfy in a jersey/wool blend and with pockets, yet it has some amazing details. The bf says it reminds him of Star Trek :)

(Visited 280 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Den er så fantastisk den kjole! Prøvede den selv og det var TORTUR for har slet ikke råd.. :) Men den er så lækker.Åh, jeg er helt bagud med alt det der serie halløj – jeg ser Gilmore Girls på dvd for tiden for første gang og har aldrig set et afsnit af Gossip Girl eller Mad Men – skulle man liiige tage at komme ind i kampen??

 2. Wow I love this outfit! You make the chic dress look so comfy for a Sunday activity :)Cute overknee socks! Hey and a german Bundeswehr jacket, I used to have one too when i was younger :)

 3. Jeg elsker hvordan du kan være så laber og afslappet på samme tid! Sætter mit søndagstøj lidt til skamme…Må vist hellere komme igang med Mad Men – synes jeg læser om den alle vegne lige pludselig!

 4. Eeeelsker den kjole – damn nu er den på hjernen og vil ikke slippe sit tag!!!!!Og fine billeder – er helt vild med de to med blå himmel og skyerne, farverne er jo helt fantastiske. Glæder mig til jeg forhåbentlig i morgen selv kan svinge et spejlreflekskamera i stedet for mit gamle digitale fra the old gymdage( i 2005):-)/Nana

 5. Uhh sejt at jeg ikke er alene om Mad Men feberen, men det havde jeg nu heller ikke regnet med :) Den serie er bare så übergennemført, er helt solgt!Og tusind tak for søde kommentarer om mig og kjolen :)Kameraet der er brugt her er et Nikon D40x :DKlem til jer søde piger

 6. Hej Emily,

  Jeg har fået mig et mindre crush på din Stine Goya kjole, og har spottet den i hendes webshop, men er i tvivl om størrelsen. Hvad siger du? Er den den normal, stor eller lille i størrelsen? Giver den sig? Er der almindelig stretch i eller hvordan med det?

  Takker og god weekend!

  Betina

  1. Den er almindelig hen mod lidt stor i str. Ikke direkte stretch, men stoffet er elastisk. Synes ikke rigtig den giver sig :)