Green SmoothiesI går morges hyggede kæreste og jeg inden han tog på universitetet for at lægge sidste hånd på sit speciale. Vi sad og spiste æg og rugbrød og drak kaffe og smoothies og talte om fremtidsplaner og -drømme. Vældig rart var det.

Smoothies’ne var brygget således til 2 pers:

1 stor håndfuld frossen spinat
1 stor banan, må ikke være for umoden
1 lille håndfuld mandler
saften af 1 citron
1 spsk spirulina
1 tsk vanillepulver
1 stor spsk lakridspulver
1 spsk hørfrøolie
soja- eller rismælk så det dækker/ alt efter hvordan man vil have konsistensen

Blend evt. mandlerne først og tilsæt så resten (undtagen hørfrøolie). Hvis din blender ikke er kraftig nok til at kunne male mandler kan de sagtens udelades. Blend og tilsæt mere væske hvis den skal være tyndere. Put hørfrøolien i til allersidst og blend 2 sek, den er nemlig skrøbelig og har ikke brug for alt for mange omdrejninger :)

Jeg er desværre stadig svimmel, men jeg synes det er blevet lidt bedre, så håber det er på retur.
I morgen skal jeg ud at hente en hundehvalp, der ikke har det så rart, der hvor den bor. Den skal i pleje hos mig indtil der bliver fundet et godt og blivende hjem til den.
Det er nok unødvendigt at skrive, men jeg glæder mig så meget til at have hvalp i huset igen også selvom det nok bliver lidt af en mundfuld, han er vist et værre lille problembarn. Har allerede besluttet at han skal hedde Pax, der er formentlig alt for mange dårlige minder knyttet til hans gamle navn, så vi starter på en frisk og hvis man hedder Pax kan man da kun blive en flink lille hund.
Nå, mere om det og billeder af vidunderet i morgen.

Smoothies consisting of a large fistful of frozen spinach, 1 ripe banana, 10 almonds, 1 tbsp licorice powder, the juice of one lemon, 1 tbsp spirulina, vanilla powder, 1 tbsp flaxseed oil, soy- or ricemilk until you enjoy the texture.

(Visited 867 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Neeej hvor dejligt med en lille hund, kunne så godt tænke mig en selv.Godt at der findes mennesker som dig Emily der kan tage sig af de små der ude der har det skidt, et dyr har ikke fortjent at blive behandlet dårligt.Glæder mig til at se den lille fyr.

  2. Mmmmm den ser god ud den smoothie – den må jeg prøve. Hvad betydning har det om man putter spirulina i? Dejligt med den lille hvalp og skønt du kan tage dig af den. Måske den ligefrem kan blive boende? ;o)Så jo, at du desværre mistede din egen hund først på året og det gør mig virkelig ondt for dig :o( Håber den bette kan sætte lidt liv i huset. Det er så skønt med dyr omkring sig. Og tak for tip med hundetræning i øvrigt – det fik jeg aldrig sagt tak for.

  3. Det var godt nok en intens grøn farve! Men lækker ser den ud.Glæder mig til at se billeder af hvalpen, bare trist at høre den ikke har det godt hvor den er nu, godt du kan træde ind som plejemor så :)

  4. Frk. Jensen – Tak, hvor er du sød – jeg glæder mig også til at se ham!Hanne – Spirulina er fuld af protein, vitaminer og mineraler. En lille superalge. Nogen synes den smager grimt af 'hav', så man kan starte med lidt og man kan selvfølgelig også udelade den. Den er også med til at give den flotte farve :)Og ja, det bliver spændende med hvalpebarn. Selv tak :)Hoxie – God fornøjelse :DNicoline – De er fra Muuto. Tusind tak!Guapizimo – Hehe, jep den er grøn for alle pengene.Ja, det er aldrig sjov når folk ikke er søde ved deres dyr. Lad os håbe at han kommer ovenpå igen og bliver glad nu når han får en second chance.

  5. Så har jeg omsider fået scrollet din blog igennem fra ende til anden. Det er ellers ikke tit, jeg orker det med alle de blogs, der efterhånden er. Har fulgt din, men haft crazy travlt, så først kunnet nå at gå den helt igennem nu (hvor jeg egentligt heller ikke har tid, men har taget den over nogle bidder).Det er helt utroligt så mange ting, vi har til fælles eller samme smag inden for. Ikke ofte jeg oplever det, da jeg har en ret så bred og forvirrende smag inden for nærmest alt.Din blog er hermed min yndlings. Elsker din stil, farverne, maden, moden, alt det andet end moden, og at du ikke ligner "alle de andre", men bruger tingene, så de passer ind i din stil.- Mette

  6. Hov forresten, jeg skrev egentligt på dette indlæg for at tippe om, at man kan købe øko vanillestænger og -pulver billigt på nettet – til væsentligt andre kilopriser end fx pulver fra Urtekram.I øvrigt elsker jeg også dine guider til Kbh og dine mange indlæg, hvor du også beskriver yndlingssteder, steder du har været og de kulturelle ting. Det er en rigtig god måde at få gode tips på :)Jeg har også altid drømt om sønderjysk kaffebord og planlægger selv at lave et engang i fremtiden, når der lige er tid og overskud.

  7. Det var kun vanilletip – proteinpulver ved jeg ikke så meget om; spiser bare valleprotein, som egentligt ikke smager mig, men der skal jo proteiner til alt det frugtsukker. Det kan dog også købes billigere på nettet ved jeg.Jeg har købt her: http://www.organic-vanilla.com/servlet/StoreFrontHvis du ikke køber for så store beløb ad gangen, slipper du for told og moms (vist ca. 80 kr. e.l., men står på SKATs hjemmeside).Har set god omtale af denne, men ikke prøvet den: https://www.vanillamart.co.uk/Hvis de sender fra UK, slipper man for told og moms.Ja sønderjysk kaffebord – afternoon tea – cupcake party – u name it. Enhver undskyldning for kageorgie må gribes :)