Steak n’ salad + Reine Claudes for dessert





I mandags var kæresten og jeg inviteret til middag hos mine forældre. Jeg kom tidligt og hyggede med min mor og hjalp med at lave mad. ‘Menuen’ var nem og simpel, men virkelig lækker. Sådan noget kan jeg godt lide!
Kalvebøffer stegt med rosenpeber og serveret med citrontimian og hertil en ‘kartoffelsalat’.
Til dessert fik vi friske reine claude blommer (bedste blommer, husk at spise dem nu hvor de er i sæson) med råcreme lavet med masser af rigtig vanille.

Kartoffelsalaten var lavet af kartoffelbåde stegt i ovnen med citronsaft, olivenolie, salt og peber og strimlede peberfrugter ligeledes stegt i ovnen med olivenolie. Da kartoflerne og perberfrugterne var afkølede blandede vi dem forsigtigt i en stor skål med feta, oliven og masser af hakket bredbladet persille.

Monday dinner at my parents. Veal steaks with a salad of fried potatoes with lemon, bell pepper, feta, olives and parsley. And Reine Claude plums with creme anglaise for dessert.

(Visited 821 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer