Look of the day: My favorite colors
Har haft sådan en dejlig weekend. Ikke mindst på grund af alle jeres helt fantastisk dejlige kommentarer på konkurrence-indlægget! Skal sætte mig i eftermiddag med en kop te og læse dem igennem fra ende til anden. Glæde og taknemmelighed smitter, hvor er det fedt! Og der er mulighed for at deltage helt indtil på søndag, hvis man ikke har nået det endnu.

I går aftes var jeg ude at spise med nogle veninder og bagefter i teatret på en helt anderledes måde. Begge dele fortjener faktisk deres eget indlæg – heldigvis, så mere om det senere eller i morgen.
Nu står den på læsning og boligsøgning. Hvis en af jer derude ligger inde med en 3-værelses lejelejlighed i København K, S, V, N eller på Frederiksberg til en rimelig penge så må I meget gerne skrive på emilysalomon@gmail.com :D

Outfit details: cardigan + top Monki// cape + scarf ASOS// skirt Selected Femme // belt vintage// boots Dr. Martens// bag Mulberry


I’ve had such a pleasant weekend. Been to the theatre + out for dinner and have had a lot of fun with friends and family. Really got recharged and ready for this week :)

(Visited 216 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Uha er også helt vild med efterårsfarverne som er overalt fortiden.. Har en uimodståelig lyst til at købe alt i karry, army, brun, ja og så selvfølgelig mørkeblå! Og kom da også til at bukke under i går! FORDØMT! ;)

  2. Så misundelsesværdigt, og den farve klæder dig bare utrolig godt! :)Forresten, tanken har ofte strejfet mig, ved ik' om nogen nogensinde har fortalt dig det (og tag det endelig som et kompliment), men du har en slående lighed med Lauren Conrad! ;-)/Sofie

  3. Hello you..I think i've visited your very nice blog before.Take a look at mine and follow me back if U like?Keep up the good work!//www.fashionfromheadtotoe.blogspot.com♪♫♪♫♪♫♪♫

  4. Bestemt tæt på et helt perfekt efterårsoutfit, må virkelig holde op med at være så farveforskrækket og hoppe med på de brændte toner….Happy MondayxoxoShttp://lifeofsilk.wordpress.com/

  5. Hvor ser du godt ud! Super fedt sæt. Og jeg er SÅ misundelig på din taske, som står på min ønskeseddel og venter på, at en venlig sjæl får lyst til at forære mig den. Jeg mistænker dog den venlige sjæl for at blive mig selv, når jeg engang har sparet sammen ;)

  6. Jaaa hvor er I søde. Brændte nuancer ftw!Cecilie – åh åh, men lyder nu godt :SSofie – hehe, det tager jeg som en stor kompliment. Har faktisk hørt det før :) Så måske der er noget om det (krydser fingre).Louise – håber der kommer en venlig sjæl og giver dig den ;)