Look of the day: Rose, rouge, bordeaux…

Sådan så jeg ud i går aftes hvor jeg var ude at spise og i teatret at se Producenterne på Fjællebroen med kæreste. Mere om teaterstykket en af dagene. Nu er jeg nemlig på vej til frisøren, er dødnervøs…

Kryds fingre og hav en dejlig dag ;)

Outfit details: sweater, coat, belt and scarf vintage// dress Stine Goya// booties Zara// bag Balenciaga


What I wore yesterday for dinner + yet another theatre play.

(Visited 263 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hej EmilyFørst og fremmest tusind tak for en skøn blog – og en masse stemningsfulde billeder!Og forresten, så bor du jo et fantastisk sted (hvis du altså bor der hvor billederne er taget?) – Jeg bor nemlig blot et par opgange længere nede :)Rigtig god dag!/ Louise

  2. Hej Emily, Dine billeder er super skønne, hvilket kamera bruger du? Og redigere du dine billeder? Elsker de er sådan lidt pariser-agtige :)Ha en god dag :)June

  3. Også et spørgsmål til dine billeder, som jeg tit har bemærket har det der "vintage" agtige udtryk.Hvordan laver du det, redigerer du dem, eller hvordan? Det ligner faktisk lidt, at man har taget dem med Iphone apps'en Hipstamatic:-)?

  4. Du er rigtig fin med briller! Har lige et spørgsmål, hvordan går det med søde pax?Held og lykke ved frisøren glæder mig til at se det ;)

  5. Louise – Selv tak :) Nej, det er desværre ikke der jeg bor… Var bare på Christianshavn at spise og gå en tur :DJune og anonym – De her er taget med et Lumix DMC TZ7 og vintageeffekten er lavet i Toycamera Analogcolor :)Tanja – Tusind tak. Jep det er mit det hele :DMarie – Ih, tak. Pax er kommet til Sverige og har det godt. Det gik heldigvis godt hos frisøren, billeder i morgen ;)