Look of the day: Stripes


Sådan så jeg ud i fredags til fredagsbar hos A Question Of’s pop up store i Gothersgade og til ‘koncert’ på DTU. Måtte dog hurtigt droppe hatten pga. blæsevejret. Har længe gerne villet have en hattenål, den løser jo problemet, så måske jeg skulle se at få fat i en.

Jeg vil ikke være en blogger der undskylder for manglen på indlæg eller kvalitet. Jeg er kun mig og det er min dagbog, som jeg elsker at dele med jer og nogle gange er der mere tid/overskud/motivation/inspiration til at blogge og nogle gange er der mindre. Sådan er det. Lige nu er det ikke idéerne eller motivationen, der mangler, men tiden. Hvilket forhåbentlig hurtigt bliver anderledes igen, når jeg har styr på boligsituation, studier, arbejde og 117 andre ting :)
Nå, men det jeg egentlig gerne ville undskylde for, er at jeg er røget ind i en stime hvor jeg lover ting/indlæg som jeg ikke (over)holder. Det er dumt både overfor jer, men også overfor mig selv – jeg behøver nok ikke at sige at det fjerner lidt af glæden ved det hele og giver ondt i maven, når man har lovet noget, som man så ikke kan holde. Det bliver SKAL i stedet for VIL og det er jo noget rod.
Alle lovede indlæg kommer dog, har en fin huskeliste, men vil ikke love noget om hvornår fra nu af :)

Og så til det rigtigt vigtige. Muligheden for at deltage i konkurrencen om de lækre hårprodukter sluttede jo i går. Jeg trækker to vindere (en farvet og en tør ;D) hurtigst muligt! Tusind tak for alle jeres rørende og glade svar!


Outfit details: t-shirt COS// jeans Topshop (customized)// cardigan Gerard Darel// hat H&M// booties Topshop// necklace Björg// bag Balenciaga

(Visited 270 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Åha ja, en hattenål. Det havde jeg slet ikke tænkt på! Jeg har en fantastisk smuk hat, som jeg bare aldrig går med, fordi den ikke bliver på hovedet, som den skal;) – Så hvordan fungerer hattenåle egentlig, og ved du, hvor de kan købes?Hilsen den uvidende;)

  2. Anonym – altså, umiddelbart er en hattenål bare til pynt, men hvis man stikker den igennem hatten og ind i håret (så den væver sig ind i håret som et spænde), så holder den jo også hatten på plads :)Genbrugsbutikker og deciderede hatteforretninger. Skal nok melde tilbage hvis jeg finder noget ;)

  3. Tilslutter mig hattefrustrationerne, har også overvejet nålen, men tænker at den nok ikke helt duer i kort hår.. eller hvad?? Nogen som har erfaringer de vil dele??

  4. du skal bare tage det helt med ro emily.. vi læsere ser jo bare dine indlæg når de kommer.. :) det er jo helt forståeligt at du også skal have tid til alle mulige andre ting (ude i den virkelige verden). ting som jo faktisk er langt vigtigere..

  5. Jeg er fuldstændig enig med "Anonym" :-)Du tager den bare med ro. Det er dejligt at dine indlæg altid er relevante, og du ikke poster indlæg, bare for at poste.Ha' en dejlig aften :-)

  6. Kære Emily, vi nyder bare dine indlæg når de kommer – hellere indlæg med hjerte end ligegyldige!!Tusind tak for den fine blog – den bliver fulgt hver dag her i Oslo ( reminds me of home).Fortsat god tirsdag..xoxoShttp://lifeofsilk.wordpress.com/

  7. Anonym og Kristina – Tak hvor er i søde, det var lige hvad jeg havde brug for at høre :)Julie – nej den er et par år gammel, men de har en lignende i Monki :)Bad taste Toast + In the Eve – Thx!! ;DAnonym – cardiganen er købt i Gerard Darel i London… Måske den kan fåes på nettet? ;)

  8. Er så misundelig på dig og din utrolig lækre Balenciaga taske. Gid det være min!Er helt vild med din blog. Hellere få indlæg med høj kvalitet, end mange med lav. (://SufiSufi's World