Vinderne af konkurrencenSå har jeg trukket lod blandt alle jeres helt fantastiske kommentarer og fundet to vindere af konkurrencen. Jeg valgte at gøre det som ren lodtrækning. Alle jeres fine, glade og taknemmelige kommentarer kom lige fra hjertet og jeg kunne simpelthen ikke sætte den enes glæde eller solstrålehistorie over de andres. De kommentarer er virkelig guld værd. Taknemmelighed er noget af det allervigtigste tror jeg :)

Line B. har vundet pakken til farvet hår og i hendes glade og rørende kommentar stod der følgende:
“Min farmor var det dejligste menneske, som fik fred for nogle år tilbage. Hun havde fødselsdag d. 3. oktober, så hvert år, på denne dag, sender jeg hende en ekstra tanke. Det gør mig glad :)”

Maiken R. (ups, kom til at skrive B…) har vundet pakken til tørt hår og hendes taknemmelige kommentar lød sådan her:
“Det jeg er meget taknemmlige for er at jeg hver morgen har en skøn familie at vågne op til. Min mor havde kræft da jeg var lille, og hun kom sig heldigvis, og jeg er glad for hun fik kæmpet sig ud af det. Hun gør det godt som enlig mor til tre børn, og det har jeg respekt for. Hele min hverdag er jeg glad for, mine to små katte, to søskende og min søde kæreste, jeg er taknemmelig for mit liv :-)”

Vinderne får direkte besked på mail.

Og læs endelig alle kommentarerne, man bliver simpelthen så rørt og glad. Glæde og taknemmelighed smitter :)

De chokolade- og frugtstøvs-dækkede mandler er i øvrigt fra Summerbird. De røde er med hindbær og de gule med citron og cayenne. Helt sindsoprivende gode er de!

The winners of my recent give away. It was only for my danish readers this time, sorry…
The chocolate and fruit dust covered almonds are from danish chocolatier Summerbird.

(Visited 160 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Når jeg åbner sådan en pose mandler fra Summerbird kan jeg ikke lade være med at spise dem alle på én gang. Kan ikke gemme dem!Hvad med dig?

  2. Linda – Ja, ikke? Totalt god energi :)Anonym – hehe, nej det er skisme svært. Plejer at hælde lidt op i en skål og så stille resten i skabet. Det plejer at virke, er for doven til at rejse mig efter flere ;)