Teater – Producenterne på Fjællebroen


I sidste uge var jeg så heldig at være blevet inviteret ind at se Producenterne på Fjællebroen, med en ledsager, på Frederiksbergscenen, Nørrebro Teaters Frederiksberg-afdeling.

Det satiriske stykke karikerer tre af Danmarks største filmproducenter, nemlig Peter Aalbæk, Regner Grasten og Meta Foldager og det var virkelig morsomt! Så skægt at jeg af og til, specielt under første akt, måtte tysse lidt på medbragte kæreste, der brød ud i det ene hjertelige skraldgrin (læs: brøl) efter det andet.
I andet akt blev det hele lidt mere alvorligt og kritisk i forhold til de drømmebilleder film skaber.
Stor ros til Peter Gantzler, der brillerede som Peter Aalbæk – han VAR Ålen.
Det har været dejligt at være lidt mere i teatret på det sidste, det vil jeg gerne til at gøre noget mere igen.
Husk i øvrigt de mange gode rabatordninger. Nørrebro’s teater tilbyder eksempelvis billetter til 100 kr. for dem under 25 år, det er jeg desværre ikke længere, men det er der jo nok nogle af jer der er :)
Forestillingen kommer også til Svendborg og på Danmarksturné.
I attended a very funny, satiric play last week about the danish film industry.
(Visited 298 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Min kæreste og jeg er abonnenter hos Det Kongelige Teater, hvor man får 50% når man er under 25. Det er for lækkert! Jeppe på Bjerget, Richard III, Misantropen og mange flere forestillinger for 135kr stykket!

  2. Jeg kan også anbefale Reumert Billetter. Her kan man gå fire personer under 26 år i teateret for 60 kr. (nogle forestillinger 75 kr.) pr. mand. En rigtig god ordning, det er billigere end biffen :) Ida

  3. Tak for gode rabattips! Selvom jeg jo er lidt for gammel til det ene, tsk tsk… ;)Og selv tak søde piger. Dejligt at I også kan lide de mere kulturelle indlæg, for dem holder jeg nemlig selv af og ser også dem som en vigtig del af bloggen :)