Fall in the cityKongens Nytorv, der formår at se smukt ud på trods af byggerod overalt.

Duerne varmer måsen på en rist på Kongens Nytorv. Nåede desværre ikke at tage et billede mens de alle fire lå med halefjerene og vingerne spredt ud som flotte vifter…

Betuttede skulpturer i Charlottenborgs gårdhave.

Kalaset har byens bedste pandekager!

Havde sådan en fin formiddag i mandags. Var ude at se på den yndigste (og mindste! æv) lejlighed i Store Kongensgade med kæreste og bagefter smuttede vi over i Charlottenborgs gård for at se nogle skulpturer, min mor havde tippet mig om.
Siden skulle jeg til allergilæge og det var for en gangs skyld en rar oplevelse, har vist endelig fundet en, der tog mig (og sit erhverv) seriøst. På priktesten slog jeg en lille smule ud på hund (fuck fuck fuck) og meget på torsk (wtf?), men får mere at vide, når jeg skal derhen igen + får svar på blodprøver. Husk at I altid har ret til en second opinion og at alle læger – desværre – ikke er lige gode! Til sammenligning tog mine undersøgelser her lidt over en time (+ opfølgning om 4 uger), hvor den sidste allergolog jeg var hos brugte under 10 min.
Imens jeg var hos doktoren, der i øvrigt havde den mest fabelagtige udsigt ind over byen, var kæreste på bogudsalg og fandt da lige en 1. udgave af min yndlingsbog, Karen Blixens ‘Daguerreotypier’. Vi sluttede af med brunch på Kalaset og det mine venner er opskriften på en vældig fin efterårsformiddag :)
Resten af dagen bød i øvrigt på knap så ophidsende ting som læsning, rengøring og træning… Men hvad gør det når den er startet helt eventyrligt :D

I really love fall in Copenhagen. Pictures from Kongens Nytorv (looking pretty even though under construction), Charlottenborg Art Space and Kalaset café.

(Visited 293 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Enig med Charlotte :) Du/I er virkelig dygtigt.Og hvor er det første billede bare smukt! Er helt vildt med alle de forskellige farver.

  2. Ej, må man spørge hvad din allergi-læge hed?Kunne nemlig også godt tænke mig at få taget en priktest:-) Og ja, absolut skønne og vidunderlige billeder!

  3. Jeg vil også gerne vide hvad lægen hed. Min kæreste har nemlig også haft store problemer med at blive taget seriøst af læger der burde vide noget om allergi..øv for læger der ikke gør deres job… men hurra for at du dog alligevel har fundet én :)forresten.. sikke nogle smukke billeder.. som altid :)

  4. Ej, jeg ville være så ked af at reagere på hund eller kat :(Torsk er jeg ligeglad med hehe. Men jeg fik lavet en priktest år tilbage, hvor de fandt ud af jeg var allergisk overfor… HARPIKS. wtf :)Lækre billeder som altid :) Jeg håber at det med hund, bare var tilfældig eksem :)/Junepixeleret.blogspot.com

  5. Hej :)Du har virkelig en fin blog og meget anderledes end mange af de andre! Tak for det! Synes din æstetiske sans overgår mange andre bloggere, og det er virkelig værd at følge med i! Du har en fin måde at putte dig ind i alt det du skriver, uden at det på nogen måder bliver "se mig" og langt fra så materialistisk og selvrealiserende som modeblogs jo netop kan være, selvom dine ting også er fantastiske designerkøb! Du er sådan en man har lyst til at lære at kende :)Mht. priktesten er det dejligt, at du har fundet en ordentligt hudlæge / allergilæge. Jeg har selv noget allergi, så ved bare hvor trygt det er, at være ved den rigtige. Jeg slår også ud på torsk – og sidst da jeg blev testet faktisk også på hund (lort!) + andre ting, men min hudlæge sagde, at jeg skulle gentestes efter noget tid, fordi hund var "nyt" og derfor kunne være fordi huden i forvejen var i beredskab. Jeg har nemlig ikke selv hund og har aldrig haft det, så det er lidt underligt og lidt irriterende, når man engang drømmer om at få det.Det blev en lang smøre, men i hvert fald – spørg om du evt. kan blive gentestet om noget tid, for så kan udfaldet af resultaterne altså evt. blive anderledes!Mange hilsner fra Thea

  6. Sikke nogle flotte billeder (!) vidste du/i at blad-dekorationen på bygningen (det øverste billede) faktisk foresstiller Europa kortet? Det er måske lidt svært at se på billedet, men i virkeligheden kan man altså godt se det. :-)Tjek min blog ud hvis du har lyst: http://kirijo.blogspot.com

  7. Ih hvor er I altså bare de bedste!! Det er jo helt fantastisk motiverende at læse jeres kommentarer!Er SÅ taknemmelig over at have sådan nogle wunder læsere!Allergilægen hedder John Arnved og holder til på Frederiksborggade 15 – husk at man skal have en henvisning fra egen læge. Og så må jeg også hellere sige at der er laaaaang ventetid. Jeg bestilte eksempelvis min tid i maj…Thea – Tusind tak for din søde og uddybende kommentar, det er jeg rigtig rigtig glad for at høre!!Mht. allergien og hund, så kan man blive vaccineret for det. Altså blive 'vaccineret med hund' over mange gange indtil kroppen simpelthen tolererer det. Det er lidt dyrt og skal gøres mange gange over tid, men det skal jeg helt klart hvis jeg er allergisk overfor hund. Kan slet ikke forestille mig ikke at skulle have hund i fremtiden nemlig :)Held og lykke med din allergi ;DKirijo – det vidste jeg ikke, hvor sejt ;) Tak for at du skriver det!