Hokaido Pumpkin SoupSuppen er ikke min kreation, men min mors, men derfor kan I jo sagtens få glæde af opskriften.
Sund og smuk efterårssuppe, lavet nogenlunde efter denne opskrift. Mutti skriver i øvrigt: jeg kom to friskpressede appelsiner og lidt frisk revet ingefær i også.. jeg synes kartoflerne udvander smagen lidt, drop dem eller halver mængden.. 1dl piskefløde skader ikke..go fornøjelse og jowjow, den er go nok, ned med hele stykker MED skal, det koger mørt.”

Jeg kan godt lide at komme kogte kikærter i suppen inden servering, så er der lidt mere fylde og man behøver ikke nødvendigvis spise brød til.
Og så ellers en klat græsk/tyrkisk yoghurt og lidt koriander og så er den klar til servering.

Nu skal jeg til fødselsdag hos verdens fineste mormor, der fylder 85 i dag. Har købt abonnement på Billed Bladet og lækker håndcreme til hende og så står den ellers på familiehygge og sushi (på fødselarens ønske) i aften :)

Beautiful orange soup of pumpkin, freshly squeezed orange juice, grated ginger, garlic, chili, onions, potatoes, carrots, and koriander. Served with chickpeas and turkish yoghurt.

(Visited 940 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. åhh hvor hyggeligt med mormor-fødselsdag. Jeg har også lige givet min mormor et abonnement på BilledBladet. Hun var himmelrykt, ha ha. Din gave skal nok falde i god jord :)Kh Katrine, Aalborg

  2. Tillykke med den seje mormor!Suppern lyder skøøn- men forstår altså ikke du er så vild med de der kikærter, jeg synes de er så bitre:)

  3. Det lyder som en god opskrift og god ide med kikærter, det har jeg aldrig prøvet før.Havde planer om at lave græskar-suppe i går, men kunne ikke finde Hokkaido-græskar nogen stder. Så det blev til gullerodssuppe i stedet…Synes iøvrigt, det smager godt med nogle græskarkerne ristet med lidt honning som topping.En mormor der spiser sushi er for sej!