Look of the day: Leather, leo and bluesMed vind i pandehåret… og ny læderjakke :)

I onsdags var jeg til et rigtig fint frokostarrangement i White Room i Kødbyen i anledning af at Tressemmé lancerer en ny volumenserie.
Mere volumen er sådan ca. mit værste hårmareridt, så tænkte at jeg ville udlodde hele den fine goodiebag jeg fik (der er virkelig mange produkter), på min Facebook-side og så lade en af jer teste i stedet?!  Kunne det være en idé?

Noget jeg godt kunne lide ved produkterne er, at de ikke klistrer og stivner, ikke nogen limfølelse dér. Og den er god nok, gramsede selv på prøvekanin-modellens hår, for troede simpelthen ikke på, at man kunne komme så mange stylingprodukter i, uden at det blev klistret og stift, med den var god nok :)

Outfit details: Jacket + sweater Nué Notes// scarf Fnubbu// shirt vintage// jeans Acne// tights H&M// pumps 1969// bag Balenciaga// neclace Björg// ring YSL


I’ve been searching for a leather jacket like forever, but couldn’t find one I really liked. I wanted something without to much hardware but still with an edge. It should be in a good quality of leather, but it should’t cost a fortune. I finally found one and we’re very happy together :)

(Visited 213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hvor ser du godt ud :DHvordan kan man blive den heldige, der får lov til at teste produkterne ? :) Mange hilsnerSara

  2. Oki, jeg udlodder Tresemmé produkterne på min facebookside her en af dagene. Skal lige finde på 'vilkårene' :)Og tak for kommentarer ang outfit, havde efterhånden opgivet at finde en læderjakke, men denne her er lige mig og har hængt på mig siden jeg købte den i tirsdags :DSilje – Der er desværre ingen spændende hokus pokus indblandet… Jeg arbejder meget, sparer op og så er jeg ret bevidst om hvad jeg vil have (og endnu vigtigere måske ikke vil have), så begår ikke særlig mange fejlkøb og de fleste af mine ting har jeg i mange år og bruger sæson efter sæson. MEget af det jeg viser her på bloggen er jo gaaaaaammmelt :DOg så er jeg ret økonomisk generelt :)