Look of the day: Monday Knit


For en gangs skyld et dagens på dagen. I torsdags var jeg til et rigtig hyggeligt arrangement hos Støj og Second Female (læs mere om det her, her og her) og der fik man både 50% og et gavekort, så jeg behøvede slet ikke at have pungen op af lommen, for at få denne lækre kæmpestrik fra Second Female med hjem.
Den har det mundrette navn Monday Knit, så der var ikke andet at gøre end at indvie den i dag :)

Outfit details: Knit sweater/dress By Second Female (gifted)// jacket Nué Notes// shorts H&M// boots Burberry Prorsum// bag Black Lily


Wearing my new knit with the appropriate name ‘Monday Knit’. With that name I had no choice but to break it in today :)

(Visited 237 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Kære EmilyDine billeder er simpelthen så flotte, lyse og stemningsfulde.Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvilke kameraindstillinger du skyder billederne med og hvilke effekter du bruger under redigeringen for at opnå dette look?/Mia Mwww.life-lust-loveliness.blogspot.com

  2. June – Tak :) Jep det er den og den ligger på Købmagergade.Callie – næ, det var egentlig ok… men lider også af kronisk forfrosne fødder. Ved ikke hvad jeg skal gøre til vinter…MiaMaria – Tusind tak :D Det er lidt svært at sige mht. kameraindstillinger, da det varierer alt efter hvor og hvornår jeg (eller i dette tilfælde min kæreste) fotograferer.Jeg ændrer som regel på hvidbalancen og ISO'en alt efter lyset og så lader jeg ellers som regel kameraets autofunktioner om resten.Billederne her har efterfølgende fået et filter på i Toycamera Analogcolor. Håber det hjalp lidt? Ellers må du spørge igen :)Malsen – tak søde :)Ann-Sophie – hehe hvor skægt ;)Gunilla – præcis!Christiane – det var så lidt :)Elekon – thank you so much!