Look of the day: LadylikeI går var jeg på Viva at spise med mine forældre og kæreste. Sådan en hyggelig aften og virkelig lækker mad, der får sit eget indlæg i den nærmeste fremtid. Og så var det en fin lejlighed til at få luftet en masse fine nye highstreet-køb. Skjorten købte jeg i forgårs til Topshop åbningen, mens nederdelen og kappen/tæppet er at finde på H&M’s hylder for tiden. Nederdelen er endda i det miljøvenlige materiale Tencel, win win. Havde ikke umiddelbart troet at trenden med lige-over-knæet-lange nederdele var mig, men der tog jeg jeg fejl. Ikke nok med at jeg synes det er virkelig pænt, så var det også så behageligt og jeg følte mig rigtig godt tilpas. Og lidt mere ladylike, på den gode måde :)

Outfit details: shirt Topshop// skirt + cape H&M// booties Zara// bag Mulberry


Had dinner with my parents and the bf at lovely danish Bib Gourmand restaurant Viva, a nice occasion to sport my new ladylike skirt. I really like the look and feel of skirts of this length. I guess I’m more of a knee length kind of gal than a maxi dress girl :)

(Visited 278 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. guuuuuuud, hvor er det nogle smukke billeder!jeg er også helt vild med nederdelen – men den længde kræver helt sikkert et par højehøje sko. d:

  2. nederdelen er fra Trend (håber, det er ok jeg lige svarer for dig Emily ;) ) :)og pas på med at stille Alexa så langt fra dig (billede 5), det ku være jeg kom forbi og så hende stå der helt alene ;)

  3. Hejsa emily. Har fået at vide, at Mulberry Alexa Oversize ikke er stærk nok til at indeholde macbook plus det løse! Har du noget maximum på, hvad du putter i din?

  4. Hvor er den nye Topshop åbnet henne? Og hvad koster skjorten, nederdelen og kappen? :)Skøn og inspirerende blog, jeg er vild med at du også er vild med kopkager :D Katrine :)

  5. Tak hvor er i søde altså. Syntes også selv de blev ret fine, selvom det var ret mørkt.June – Jeps og tak :)Anonym – Den er ikke figursyet. Jeg tog den i 38, så den ikke sad for meget til, men den er meget reel i str. og ret så lang :)L. – Ja, hun kom lidt langt væk kan jeg godt se… Og det er mere end ok at du svarer for mig!! ;DAnonym – Hmm… den har nok ikke godt af det, men min klarer altså Macbook m.m., men ikke på daglig basis ;)Jeg har tit tunge bøger kamera o.m.a i og den virker ret robust, men alt med måde…Louise – haha taaaaak!! :DKatrine – Det er egentlig den gamle på Strøget i Kbh., der er blevet større og genåbnet.Skjorten kostede 300, nederleden 350 og kappen 130 kr., så det er ret budgetvenligt ;)Og tak!