Oops I did it again…

… eller det vil sige, det var slet ikke min skyld. Var så heldig at få besøg fredag eftermiddag og et rigtig godt et af slagsen. For når folk ringer og spørger om de må komme forbi til en kop kaffe og tilmed tilbyder at medbringe nysseligt bagværk, ja så er man altså mere end velkommen hos mig.
Hvis det også er gult og smager af citron, så vil glæden næsten ingen ende tage og Sicilian Lemon fra Agnes får lige 6 kopkager med pil opad af mig, især var jeg begejstret over at man rent faktisk kan se vaniljekorn i kagedelen.
Min gæst fik Blueberry og den var saftig, luftig og frugtig og dermed også et hit.
Det blev så endnu en anbefaling af Agnes Cupcakes – nu burde de snart sponsorere mig ikke? ;) – men når noget er så gennemført i orden, er der heller ikke noget i vejen for at klappe skuldre, synes jeg.

… had cupcakes, I might have a problem. Hi I’m Emily and I’m a cupcakeaholic. The ones from Copenhagen cupcake heaven Agnes Cupcakes seems to be particularly addictive, as I don’t even have to  go through the trouble of baking myself, but they taste as good or even better. Especially the Sicilian Lemon is to die for… well, the blueberry wasn’t half bad either…

(Visited 173 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Hvor ser det lækkert ud! jeg skal vidst lige et smut forbi agnes, næste gang jeg er i københavn!Hvordan har du fået det der "You might also like" i bunden af dine indlæg?//Carla

  2. Hehe… sorry hvis jeg har gjort jer lækkersultne :)Carla – SØg på Linkwithin på Google eller brug linket der er under minde 'you might also like' bokse ;)Hanne – Tak! Og du har helt ret :D

  3. Jeg har nu læst begge dine indlæg om Agnes, og har nu aftalt med en veninde at det da er lige stedet vi skal besøge når vi smutter en tur til KBH på onsdag (-: Tak for en skønherlig blog!

  4. Mums…det var også lækre, det må vi snart gøre igen :-) Hurra for 'Agnes'…Knus fra Line…uh min første kommentar hi hi:-)

  5. Jeg har også været der liiidt for mange gange. Jeg er helt tosset med de cupcakes desværre ;)Pernille