VivaKartoffelsuppe med økologisk laks, kørvel, fennikel og muslinger// Potato soup with salmon, chervil, fennel and mussels


Bagt helleflynder med rosenkål og cremet fiskefumet// Baked halibut with brussel sprouts and creamed fish fumet


Dådyr med æble-selleri kompot, bagte jordskokker og vildtsauce// Fallow deer with stewed apple and celeriac, jerusalem artichoke and venison sauce

Chokolade fondant med bagte blommer og creme fraice is// Chocolate fondant with baked plums and crème fraiche ice cream

I fredags var jeg på Viva, der er en husbåd på Christianshavn, at spise med mine forældre og kæreste. Maden var absolut lækker og gennemført. Den bagte helleflynder kunne jeg leve af! Eneste lillebitte minus var hovedretten, hvor jeg savnede lidt friskt/salt/sprødt til at spille op mod sød æble/selleri-miks, nøddeagtig jordskok og det i øvrigt helt utroligt lækre dådyr.
Desserten er jo pretty simple, men hvis sådan en chokolade fondant er i orden, så er det også en af de allerbedste desserter synes jeg og creme fraiche isen (der vitterligt smagte af creme fraiche), var vældig lækker og gjorde det hele lidt friskere end hvis det havde været regulær vaniljeis.
Servicen var der heller ikke en finger at sætte på, så det var en rigtig dejlig aften og absolut et sted jeg varmt kan anbefale.

Had a lovely dinner with my parents and the bf at Viva – a restaurant on a boat in Copenhagen.

(Visited 528 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Skønt med anmeldelser af gode og hyggelige restauranter.. Det ser bare desværre lidt for dyrt ud til mit SU-budget, har jeg ret? og hvordan med plads, er det et sted man skal reservere bord tusinde år i forvejen, oder?? Hep fra Ceciliehttp://minforestilling.blogspot.com/

 2. Hvor er du dog gudesmuk på de billeder! :) Synes altid du ser fin ud, men der er bare et eller andet særligt over de billeder!

 3. Emily, dit hår er altså virkelig flot for tiden. Er det siden du blev klippet ved den frisør du fik anbefalinger til gennem bloggen. Godt ser du ud!

 4. Det ser utroligt lækkert ud og jeg kan også kun give de andre ret – dit hår ser virkelig smukt ud – det blir flottere og flottere! Er det den gode klipning eller gør du noget andet?

 5. Hold da op, hvor ser det lækkert ud! Cykler tit forbi, og har overvejet, om man skulle vove sig ud i det!! Hermed bestemt, at det skal man!! :) Var priserne fair?

 6. Jeg er simpelthen forelsket i dine krøller! Nu håber jeg ikke at jeg fornærmer dig, men er de ægte eller er det noget du har fået lavet? Slev har jeg glat hår, som godt kan være lidt kedeligt engang imellem, og jeg leger lidt med ideen om at få lavet krøller, som ligner dine. De er simpelthen så flotte. :-)

 7. Hej søde piger,Tusind tusind tak for jeres søde kommentarer!!Mht. Viva: Det er dyrt men ikke fuldstændig utilnærmeligt. 4-5 retter for 5-700 kr. Var også glad for at mine forældre inviterede! Man skal reservere, men ikke mere end to uger i forvejen ;) Se evt. mere på deres hjemmeside (linker i teksten).Mht. håret: Først og fremmest tak! Jeg har kæmpet lidt af en kamp med det hår og har de sidste par måneder prøvet noget helt andet og er selv rigtig tilfreds, så er bare så glad for at I lægger mærke til det!Det er et 'system' som bliver beskrevet i bogen 'Curly Girl' af Lorraine Massey. Det egner sig til krøllet, bølget og kruset hår. Det er lidt svært lige at forklare så kort her, men prøv at google 'curly girl', så er der bl.a. en 'WikiHow', der beskriver det ret fint.Jeg skriver nok også et indlæg om det snart ;)

 8. Hov, klipningen hos en krølle-kyndig frisør har selvfølgelig også gjort sit!Anonym – hehe, det er helt i orden. De er skam mine egne. Jeg har masser af fald/bølger i håret og med den rette klipning og behandling så 'popper' de frem ;)

 9. Måtte straks ind for at lure på det der curly girl…og det lyder spændende, omend jeg ikke helt forstår the sausage rolls :) Hvilken balsam og hvilke styling-produkter bruger du for tiden?

 10. Louise – hvad er sausage rolls?? Hehe, dem er jeg ikke stødt på :)Jeg bruger balsam fra Conceived by Nature (bruger også sulfat-fri shampoo derfra), Jason Naturals og John Masters og styling fra John Masters og Schwartzkopf Essensity. Men skal nok lave et indlæg om det snart :)

 11. Hej Emily,Glæder mig også til indlægget om det.. har også "forsket" lidt på nettet og synes jeg kan se, at man slet ikke skal bruge shampoo? Er det mon rigtigt?Man kan godt bruge stylingprodukter så? Jeg er meget glad for min Moroccanoil og bruger den dagligt, men mit hår er meget tørt og udpint… Så spændende ;o)

 12. Hanne – ih, tak mht. headeren ;)Jeg bruger shampoo ca. en gang om ugen, men en uden sulfat i. Bogen Curly Girl forklarer det ret godt og kan købes på amazon, gav under 100 kr. for min inkl porto. Man 'må' gerne bruge styling og ligesom med alt andet tænker jeg at det er vigtigt også at finde sin egen måde, for vi er jo alle forskellige, i stedet for at følge noget fanatisk.Dog fandt jeg ud af at netop produkter som Moroccan Oil (som jeg også var såååå glad for) kan være med til at udpine håret mere. De indeholder nemlig en masse silikone, der lægger sig udenpå hårstrået og får det til at se pænt ud, men samtidig forhindrer det håret i at optage næring fordi det danner en kappe/skal. Alle silikoneprodukter er altså lidt som at tisse i bukserne for at holde sig varm…Jeg er blevet glad for 'rigtige' olier uden silikone. Enten bare ren oliven eller mandelolie eller defrizz olien fra John Masters :)

 13. Tusind tak for info.Jeg anede ikke, at der var silicone i Moroccan Oil :o( Der kan man bare se…. tidligere vaskede jeg mit hår hver dag, men nu strækker jeg det til hver 3. Jeg døjer meget med en sart hovedbund som faktisk ikke kan tåle shampoo særlig godt, så jeg bruger Davines shampoo og conditioner (som jeg da har bildt mig ind var ok, men nu blir jeg helt i tvivl).En mor til en af min søns klassekammerater kører forsøget "shampooløs". Hun har kun skyllet sit hår i over 2 måneder nu og synes det er meget bedre. Men jeg ved ikke helt om jeg ville kunne klare det. Hader når håret bare fedter det mindste.Tak for hjælpen Emily – jeg kigger på bogen :o)