Favorite LipbalmKøbte denne her Eos læbepomade for et par måneder siden og jeg er fuldstændig betaget. Ikke nok med at den er mintgrøn OG dufter/smager af mint (win, win, win), så er den også uden sammenligning den bedste læbepomade jeg nogensinde har prøvet. Den er tilmed ren og grøn og det er jo ret så rart når det nærmest er noget man spiser.
Præcis på det her tidspunkt hvert år plejer mine mundvige at begynde at sprække og mine læber bliver rigtig tørre. Men ikke i år og jeg tror at det er den lille mintgrønne bolds fortjeneste.
Konsistensen er også perfekt. Den bliver på læberne i lang tid, men uden at klistre eller være for tyk. Jeg bruger den bare en gang om dagen og det er rigeligt til at holde kyssetøjet i orden.
Den findes også i andre farver og dufte og i en stiftudgave. Min er købt på netspiren.dk, men de har den også i mange andre helsekostforretninger og jeg har også set den i Illum.

Har haft sådan en dejlig weekend i øvrigt, var på date med kæreste i går – dinner and a movie – og i dag har den bare stået på morgenmad, aviser og kaffe i timevis, en løbetur og masser af bloglæsning :)

This is without a doubt the best lipbalm I’ve ever tried. It keeps my lips moist all day, it’s pretty, it smells great and it’s clean and green, love it :)

(Visited 296 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hvor meget koster den? :) jeg er igang med at lede efter en lipbalm også, da jeg har samme problem som dig, og sikkert mange andre i denne kolde tid :)

 2. Den er jeg også rigtig glad for. Jeg valgte den gule, udelukkende pga. at den som den eneste af farverne har faktor 15.

 3. Jeg har den også bare i rød, men jeg kan klart bedst lide den i mint/grøn. Det er helt fantastiske og hvis de bare havde været lidt billigere så havde jeg haft dem allesammen. ;)

 4. Det er rigtigt nok den skønneste læbepomade ever!Har den også med mint, i stickform. Det er altså bare en der holder rigtigt godt!

 5. De er så gode – jeg har netop købt en hel stak med hjem fra USA, hvor de kun koster 3 dollars pr. stk. Og så gør det jo heller ikke noget at designet også er rigtig fint!

 6. Enig. Den er rigtig lækker. Jeg skulle lige vænne mig til, at den (jeg tror, at min må være den samme) dufter lidt af de der fine viskelædre. man havde i de små klasser, men ellers scorer den topkarakterer hele vejen rundt!

 7. Tak for tippet – den ser også super lækker ud. Jeg har vænnet mig til at bruge Eight Hour Cream på læberne, men min mand gider ikke kysse mig, når jeg har den på, for den både smager og lugter af mystiske urter. Så måske jeg skulle prøve lidt mint i stedet ;)

 8. Jeg har den også, men er ikke voldsomt imponeret. Den holder ikke særlig længe på mig. Så er min aloe vera fra netto (2-pak til en flad 20'er) bedre… Men til gengæld dufter og smager den skønt!

 9. Tusind tak for rådet, den skal jeg helt sikkert have fat i og have prøvet. Jeg er nemlig en af dem, som har nøjagtigt samme problem. Lige nu bruger jeg bare vaseline og metholatum, men der skal man bare smørre flere gange om dagen, for at det holder.KH Camilla

 10. Åh, lyder som en fantastisk søndag – OG læbepomade!! Må prøve den;)/GunillaPS.: Ih altså Emily, selvom du så skriver om en "sølle" læbepomade, så viser du nogle flotte billeder! :)

 11. Wow jeg er ikke den eneste der er vild med Eos :)Og sejt at I har været gode til at svar på hinandens spørgsmål!!June- en af de andre piger skriver der er faktor 15 i den gule af dem :DAnna – ævs… Og sejt med din erfaring også. Men desværre er der jo nok heller ikke nogen produkter der fungerer for alle- det er sikkert i grunden meget individuelt…Gunilla – tak, det var sødt skrevet (og er motiverende!).Lara Elain – i bought it on a danish web-shop… You can buy them here though: http://store.evolutionofsmooth.com/:)

 12. Hej igen:)Emily, det er sikkert bare mig- blev pludselig bange for at jeg fik skrevet min kommentar så det lød lidt ondt? Det var i hvert fald slet ikke meningen!! For jeg elsker jo dine billeder:) Du tog det ikke som kritik vel? Ok jeg spørger dumt, syntes jeg selv, men vil bare være på den sikre side:)/Gunilla

 13. er også hel vild med den ,har både den grønne og den gule.Den grønne dufter af lidt tropisk og den gule dufter af citronmåne :)

 14. Vil du henvise til den lipbalm du købte i dit indlæg? Jeg kunne godt tænke mig at se den :)

 15. Anonym – Er ikke helt med? Min er købt på netspiren.dk, men ellers kan man bare google EOS læbepomade ;) De har den også i Illum og mange helsekostforretninger.