Topshop Opening

Jaaaaaa, mere plads til flere sko!

Kia fik lagt fin makeup, med lækre sager fra den nye beautyafdeling.

Karen sang og var lækker i Topshop-gear. Så pæn skjorte, der røg med hjem hos undertegnede.

Der fotograferes :) Katrine, Mille, Mikkel og Marie

Sådan ser det ud, når man leger lidt for længe i Photoshop. Billedet var bare så mørkt og ville gerne lige vise jer den grønne bluse. Til gengæld fik jeg så en ny hårfarve :)
Smukke piger. Camilla og Mille


Større, bedre, flottere. Hurra! Endelig har Danmark fået en nogenlunde anstændig Topshop. Selvom jeg primært handler Topshop på nettet, er det jo rart at kunne se og prøve tingene (især skoene, der varierer helt vildt) i virkeligheden. Fik købt lidt med hjem, men det er nu også svært at lade være med 20% på hele molevitten og champagne i blodet :)

Went to the opening of a new, bigger and better Topshop here in Copenhagen yesterday. Finally we have a proper Topshop :)

(Visited 254 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Ah! lækkert nok :) Hvis bare deres priser også blev london-agtige :D Men klart et besøg værd.. Tak :)Og skønne billeder som altid :)

  2. Misundelsen vil ingen ende tage heroppe i Nordjylland! :DDén skjorte dér… har vi noget mere info om den??? Det er jo en ren snack!

  3. Rigtig godt, at den lousy Topshop er blevet større. Må kigge forbi næste gang jeg lander i Kbh. Lækre billeder – ser ud til at det var nogle lækre pindemadder etc.

  4. Hej søde emily.du har bare en rigtig fin blog. du er en af de blogs med de bedste billeder. kæææmpe plus.mht din skjorte, hvordan er den så i str?mere fordi jeg plejer at bruge str 36, men de har kun 34 og 38 tilbage? :-)-Natalie