Pretty Little Things


Lidt ‘nyt’ brugt jeg fandt på loppemarked i Jægersborggade i lørdags og hjemme hos min mormor i går. Elsker virkelig brugte ting/vintage/genbrug. Kan godt lide at det er noget, nogen har været glad for på et tidligere tidspunkt. Og kan især godt lide hvis det er noget nogen jeg holder af har brugt engang. Så lad være med at smide for meget ud piger. Jeres døtre/børnebørn bliver måske glade for det engang :)

Some new vintage finds from a fleamarket i went to this weekend and my grandmothers closet.

(Visited 205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg er selv vildt afhængig af vintage :) Bare ordet gør mig helt rundtosset! HeheJeg synes bare, at det er svært at finde gode loppemarkeder, nogen du kan anbefale?/Junepixeleret.blogspot.com

  2. Jaaa det er det bedste! Hmmm… ja det er jo ofte en masse skrammel man må rode sig igennem og af og til er man heldig. Jeg kan godt lide det ved Frederiksberg Rådhus (på deres parkeringsplads hver lørdag). Og så er der også et hver lørdag på Christianshavns Torv, som jeg ofte kigger forbi. Det er ret lille og uorganiseret, men der kan man jo også være heldig.