À Bientôt

Pic from Lola B’s
I morgen drager kæreste og jeg til Paris på forlænget weekend. Jeg er selvfølgelig blevet snotforkølet lige akkurat i dag, så ligger nu i te-ingefær-c-vitamin-strepsil-juice-drop… ævs, men er sikker på at jeg har det meget bedre i morgen…
Det er kærestes første gang i Paris, så vi skal lave hyggelige og kitsch turist-ting, som en tur i Eiffeltårnet, sejltur på Seinen, picnic på bredden, løgsuppe i Les Halles, proppe os med franske makroner fra Ladurée og falafler fra L’as du falafel. Jeg har ovenikøbet pakket en baret, en halsklud og en t-shirt med broderier af Eiffeltårnet, går all in! Jeg ville egentlig også gerne et smut ud til Versailles (elsker elsker elsker Versailles), men det er nok lidt overkill, når vi kun har tre dage. Nu må vi se… lidt shopping slipper han heller ikke for, selvom det er hans tur (forærede ham den i kandidatgave, da han afleverede speciale), har især kig på nedenviste sko fra Miu Miu. Men tror nu jeg ville hapse dem i sort i stedet for nude… Hvad synes I?

Jeg har planlagt et par indlæg (gode sager, smykker og bøger), så her bliver slet ikke stille, men kommentarer og mails kan jeg ikke besvare.
Håber I får en rigtig dejlig weekend!

Klem fra mig

Leaving for Paris tomorrow, à bientôt :)

(Visited 262 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Ej hvor sjovt.. jeg har selv lige "besøgt" Eiffeltårnet.. godt nok bare på google maps ;) Iih jeg misunder jer! Ha' en rigtig skøn tur!

  2. Årh god tur – det er min kæreste og min yndlings, yndlings by! Når vi engang bliver rige skal vi have en lejlighed i Paris (I wish ;)) Og Versailles slottet er det smukkeste jeg længe har set – elsker også bare det sted helt vildt meget.. så smukt og hyggeligt!

  3. Hvor fin header søde. Ked af, at du er blevet syg. Slug et par hvidløg og høvl en rod ingefær, så bliver du rask. I skal jo ha en fantastisk tur ik? Tak for Futte-sitning. Han savner dig, har bjæffet i søvne om dig hele natten :-) Stort knus! A bientôt!

  4. Smukke sko! Smukke i nude – men måske mere anvendelige i sort… (siger jeg – fordi jeg er sort-junkie) ;o)Har boet i Paris for længe længe siden, og elsker det. Rigtig god tur – og god bedring.Klem

  5. Åh ja, du må da ikke snyde din kæreste for Versailles og omgivelser svøbt i smukke efterårsfarver. Glæder mig til at genopleve fantastiske Paris gennem dine fantastiske billeder. God tur og god bedring!

  6. God tur og god bedring! jeg elsker paris! min kæreste har heller aldrig været der, så jeg glæder mig til at jeg på et tidspunkt kan vise ham byen :)

  7. Uuh god tur til jer! Det lyder dejligt med en smuttur til Paris(: Miu Miu stiletterne er vildt flotte, tror også de ville være flotte i sorte;)/Gunilla

  8. Uuuh god tur, har givet min kæreste en tur til Paris hvor vi skal holde nytår i år. Og god bedring. Glæder mig desuden til at høre om du har købt de lækre Miu Miu sko. Har selv savlet over dem flere gange.

  9. Tak hvor er I søde og det virkede mht. god bedring. Havde det ret så nogenlunde dernede :) Er tilgengæld blevet dobbelt så forkølet nu…Miu Miu basserne var udsolgt i min størrelse… PIv piv piv, æv!