Color Fall
Har simpelthen den hyggeligste feriedag i dag. Har været ude at løbe, bagt boller, lavet müsli, handlet, vasket tøj og er så småt gået i gang med at pakke til Paris i overmorgen (G.L.Æ.D.E.R. mig!!). Passer min venindes hund i dag, så Albert gravhundemand og jeg skal ud at gøre Amager usikkert lige om lidt. Tænker at en tur på stranden i det fine vejr ville være lækkert.
Senere kommer Nina og så skal vi spise chili con carne og se Amélie, så jeg kan komme ordentlig i stemning til Paris :)
Hov og så har jeg fået ny header. Eller lavet. Den er der jo ikke noget videre originalt over, men trængte til forandring og kan godt lide at man allerede i headeren kan se hvad bloggen ‘handler’ om. Og så er Polaroid fotos og skrivemaskineskrift jo lige mig, så pyt skidt med om det er set før :) Det er i øvrigt samme skrifttype som jeg har fået tatoveret ‘La vie en rose’ med på armen.

Outfit details: Jacket + jumper vintage// shirt Gina Tricot// jeans Topshop// scarf knitted by me// boots Minimarket// sunglasses Whyred// purse vintage Mulberry


I’m having such a nice day off today. Have been packing for Paris (we’re leaving the day after tomorrow, I’m way too excited), had a long morning run, baked some bread and made granola, done all my laundry and other boring yet very comforting things. As for now I’m dogsitting my friends sweet dachshound, I think I’ll take him for a long walk to the beach. The weather is beautiful in Copenhagen today, crisp, sunny, perfect fall.

(Visited 215 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Super flot header, både polaroiderne og skrifttypen.Hvordan laver du polaroiderne? Har du et sådant kamera eller gør du det på computeren? Hvis det sidste, ville det være rigtig fedt hvis gad linke til et program man kan downloade :)Kærlig hilsenHenriette

  2. Hvor er den fin den nye header! (selvom at jeg nu også godt kunne lide den gamle)Hvor er det bare fint til dig når du sætter dit hår op på den måde! og farverne på dit tøj er lige i skabet :)dejligt indlæg emily.. jeg er jo så småt ved at blive en fan -af dig.. hihi…

  3. Synes bestemt den nye header passer langt bedre til bloggens indhold – super kreativt :o) Blev lige lidt småforelsket i din ring, er der nogen chance for at den er til at få fingerene i???xoxoShttp://lifeofsilk.wordpress.com/

  4. Det ser rigtig godt ud!Jeg har egentlig tænkt på, hvilket kamera bruger du til at tage dine billeder? De bliver altid så flotte. Og når du så giver dem det der ''vintage'' look, altså hvor tonerne er lidt mere brunlige, ser det også bare godt ud. Og hvordan laver du egentlig det? I et program eller med dit kamera? :)

  5. ih, jeg kan godt lide din jakke. :D sjovt nok stod jeg og sukkede nede i føtex i dag, fordi pigen foran mig i køen havde en lignende. jeg vil også gerne have sådan en! :D hehe.rigtig god tur til paris. :)

  6. Uh, Amelie er bare en GOD film :PDin header er også rigtig fin, men øv, du "stjal" min idé, hehe, har i hvert fald leget med tanken om at bruge polaroid ligesom dig;) Så må jeg finde på noget andet, hihi. Men tillykke med den! :D/Gunilla

  7. Nøj hvor er I altså bare altid søde!! Bliver gladere og gladere for (og af) det her lyserøde univers for hver dag der går. Ikke forstået sådan at jeg ikke var glad for det til at begynde med, men her er bare sådan en rar og fin stemning, at jeg har lyst til at bruge endnu mere tid her. I er virkelig de bedste!Henriette Elsine – Wow et flot navn du har :) Jeg har faktisk et Polaroidkamera som jeg bruger flittigt (det kan man bl.a. se på skoæskerne), men disse er lavet digitalt i Toycamera Analogcolor.S – den lille er en jeg har fået af min mormor, som hun fik af min morfar engagn i 50'erne, den store er købt på et marked i Mexico… Men skriver snart et indlæg om lignende ringe jeg lige har købt i en fantastisk vintage smykkebutik, stay tuned ;)Daniella – Tak! Jeg har et Nikon D40x og laver vintagelooket i Toycamera Analogcolor :)Raun – Jamen den er ikke umulig at få fat i. Min er købt i Kbh. K hvor de har mange. De får dem hjem fra tyske overskudslagre et par gange om året, så der kan man næsten altid være heldig.Gunilla – Jamen den type er jeg jo langt fra alene om at have, så giv du den bare gas ;) Og tak :D

  8. Hey, vil gerne høre, hvordan du gør for at få den der lidt perleagtige effekt når du strikker? Og ellers, tusind tak for en super blog :)

  9. My – hehe, ja det har jeg ;) Faktisk lige to kommentarer oppe. Men svarer gerne igen… Den er fra Kbh. K :DMonica – Det hedder faktisk også perlestrik netop pga. udseendet :)Det foregår således at man strikker én maske ret og en vrang og så videre. På næste pind strikker man så omvendt, altså ret over vrang og vrang over ret. Og selv tak :)