Paris Sneak Peak I

Så er jeg hjemme igen efter en helt fabelagtig tur til Paris. Her er lige første billedstorm, har en masse at sortere og redigere i, men ville bare lige vise jer lidt. Uden så meget snik snak eller forklaring, bare lidt billeder fra vores fine tur. Der kommer outfitposts, stemningsbilleder og nok også noget guide-agtigt hen ad vejen.

Tror i øvrigt, at der er et eller andet helt galt imellem mig og hende der Karma… Havde glemt mit Visa-kort og mine briller + kontaktlinser herhjemme, alle tre ting er temmelig essentielle for mig. Var som skrevet, blevet syg dagen inden vi skulle afsted og Paris gjorde det ikke ligefrem bedre, ved at kvittere med regn, blæst og torden. Miu Miu skoene var helt fantastiske i virkeligheden, men selvfølgelig kun tilbage i en størrelse 35 1/2 og ca. sådan fortsatte det til vi atter sad i flyveren (som vi var lige ved at komme for sent til pga. meget bizar lufthavnsbus). Men pyt, jeg havde det fantastisk alligevel og så længe det ikke er værre ting, så går det hele jo nok ;)

Just got back from an amazing trip to Paris. Many more photos, outfit-posts and a guide or two to come :)

(Visited 463 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Nogle gange er der bare ikke andet for end at tage kampen op med Karma… og det lader da til at du ikke lod hende ødelægge Jeres tur! Gode billeder, og velkommen hjem :)

 2. Wow, fantastisk stemningsfyldte billeder!Åhh nej, håber da ikke du har minus 2,5 som mig -uden briller og linser..?! Ved ikke om jeg har sagt det før, men jeg holder utrolig meget af at følge med her på din blog. Du virker simpelthen så rar :)

 3. Øv…bruger selv linser og ved bare hvor irriterende det er hvis man kommer afsted uden, men billederne er jo skønne Emily og dejligt at turen, trods Karma-problems, var skøn :)Har i øvrigt en konkurrence kørende på bloggen. Tror den er lige noget for dig ;)

 4. Dine billeder er så flotte! De får mig lyst til bare at flytte derned lige nu! Jeg elsker også den måde du har redigeret dem på. Hvilket program bruger du? :)

 5. Dit outfitbillede, hvor du står på broen foran Seinen (passer det? jeg har aldrig været i Paris) er simpelthen så smukt og inspirerende! Og jeg får virkelig lyst til at opleve Paris, når jeg ser dine billeder (:

 6. Glæder mig til at se mere! Dine billeder er bare så.. parisiske! De får mig til at glæde mig endnu mere til jeg skal til Paris..Hvordan klarede du dig uden briller og kontaktlinser? Hvis jeg glemte begge dele ville jeg være pretty fucked, men nu er jeg også nede på en -3,75, ved ikke hvad du er./Christiane

 7. Lækre billeder! Elsker især det første og det hvor du har pariserhatten på;)Det ser ud som en god tur I havde, selvom dig og "Karma" ikke var veninder;)/Gunilla

 8. Det ser da stadig ud som om, I havde en dejlig tur…. og så glæder jeg mig i øvrigt til at høre meget mere skoene på det 5. (?) billede! Savle savle!/Therese

 9. Perfect outfits, especially for Paris. It is so fun to try to fit in there and "pass for French." We did our homework and were mistaken for Parisians, which we took as a huge compliment, of course! I must know the origin of the brown skirt, s'il vous plait?

 10. Det kan man ellers ikke se på dig, at karma ikke er med dig. Du ser fantastisk ud – sikke en udstråling og det er skønne, skønne billeder du viser! man bliver helt glad af at se på dem :)Lika

 11. Tak søde piger (og dreng)!! Jamen det var også helt fantastisk, man skal ikke lade sådan et par småting (tsk tsk) ødelægge turen… ;)Jeg har heldigvis kun -1 og -1.25 (+ det løse i bygningsfejl), så det gik lige uden briller og linser, men er ikke optimalt…Billederne har fået et filter fra Toycamera Analogcolor på og ellers er der ikke redigeret i dem.Skoene på billede 5 skal der nok komme mere om ;) De blev (en måske også mere fornuftig) erstatning for Miu Miu'erne, de er fra Repetto.We played the same game – so much fun :) The skirt is from H&M, made in recycled tencel.

 12. Oooh, merci beaucoup for the skirt information! I love it, but your styling makes it extraordinary!

 13. Hurtigt spørgsmål! Jeg synes alle dine Paris billeder er rigtig fine, og jeg læste det du har skrevet om brug af dine billeder.. Så jeg ville høre om hvis nu man var ved at forsøge at lave sin egen blog, om man måtte bruge et af dine søde billeder som en header? Ville bare lige høre ad (-:

 14. Ang. at bo i Paris, så se Paris Guide I, under guides :)Mht. at bruge billedet som header så ved jeg ikke helt… du er velkommen til at låne til et indlæg og så linke nedenunder. Men det bliver jo lidt svært med en header…Så skal du have min url (emilysalomon.dk) stående på din header og det er nok ikke så hensigstmæssigt ;)Men hvis det på en eller andem måde tydeligt (à la 'Foto: Emily Salomon') kan fremgå at det er mit billede, så er du velkommen :)