Paris Sneak Peak IIFlere pariserbilleder. Prøver stadig lidt at hitte hoved og hale i dem og finde ud af hvordan jeg skal dele dem op, altså de af dem der skal blogges…
Men her er endnu en omgang stemning til at begynde med :)

Another storm of pictures from my Paris trip :)

(Visited 649 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Fantastiske stemningsbilleder! Får lyst til straks at rejse til Paris og til at spise ;o)Tænk at du glemte både briller og visakort… håber kæresten var gavmild med at låne sit kort ud? Hannehttp://fabolousfashionat40.blogspot.com/

  2. hej Emily. velkommen hjem.Jeg kan simpelthen ikke finde det indlæg jeg mener at have skrevet et spørgsmål til, så nu spørger jeg bare igen, og hpber du vil svare :)Hvilken app bruger du til at blogge fra din iphone? jeg er ved at blive vanvittig af at jeg ikke får nogle kommentar-reminders osv. fra min blog, og ville rigtigt gerne avancere fra "blogpress lite" men jeg ved ikke rigtigt havd jeg skal vælge, det kunne være superfedt hvis du ville dele lidt af dine erfaringer på området, jeg bruger nemlig også blogspot/google skabelon ligesom dig :)Venlig hilsen og mange glade ønsker fra Sisse-Sofie

  3. Fine fine billeder, ligner I havde en fantastisk tur. Elsker især det hvor du står foran det store (Monet?)billede – du bliver sgu næsten en del af kunstværket. Virkelig cool!Ceciliehttp://minforestilling.blogspot.com/

  4. Hej Emily :) virkelig fine billeder og elsker din blog. synes du er meget inspirerende og spændende!mange hilsnerMymlerne :)

  5. Hej EmilyVed ikke om der er blevet spurgt om det før, men nu spørger jeg: hvordan får du billederne til at se ud som de gør? (altså de ser helt gammeldags ud og farverne er anderledes) …Det ser virkelig flot og professionelt ud!!Mange hilsner fra Julie

  6. That photo of you and the painting is amazing! It does look like Monet but is this in the Musee d'Orsay? I loved the Musee d'Orsay. You look very French, good job! ;-)

  7. Stine K.A. – Jeg er også helt pjattet med dem ;)Marianne – Det kan i al tilfælde anbefales :DTina – Tak, den er fra Designers Remix, men den er et par år gammel.The Princess Wishlist – 40 (!) €, ja de er sgu' ret pebret, men måtte have et igen alligevel. God tur til december ;)Tina – Tak søde :DHanne – ja det var for dumt… Og jo det gik, god måde at bruge færre penge på tror jeg ;)Sisse-Sofie – Uh, der kan jeg desværre ikke hjælpe. Blogger ikke fra iPhone… Får kommentarerne løbende pr. mail, men det er det… Lady Gabby – thanksCecilie – det er nemlig Monet ;) Og tusind tak.Mymler – sejt! Tak!Julie S – Hehe, jo det er ikke ligefrem første gang, må snart lave et menupunkt om det ;) Men det er selvf helt ok, tager det som en kompliment! Disse har fået et filter på i Toycamera Analogcolor.It is Monet indeed :) At the l'Orangerie. Thank you!Bad Taste Toast – thank you so muchJune – ih det var det også!

  8. Hej Emily..HOLD DA OP nogle flotte billeder! hvordan redigerer du dem i photoshop? Således at de får det der støvede look?

  9. Jesus, så kan man jo lige så godt købe dem inde i Storm…Tusind tak, vi skal bo på et boutique hotel lige ved Operaen, så det bliver skønt. Og farligt med Gallerie Lafayette lige om hjørnet. :)