Bon Marche + Grande EpicerieJeg er generelt ret så vild med stormagasiner og er også helt tilfreds med gode gamle Magasin. Men Liberty i London og Bon Marché i Paris, kan for alvor få mit hjerte til at banke lidt hurtigere. Selvom Galerie Lafayette som regel får al opmærksomheden, så ville jeg til hver en tid hellere i Bon Marché when in Pareeee :) Og det skyldes ikke mindst deres udsøgte madafdeling La Grande Epicerie, der er det mest imponerende supermarked/delikatesse jeg nogensinde har set. De har ALT og alting er superfriskt og lækkert. At handle der er en oplevelse i sig selv og jeg drømmer om en dag at gå derfra med bugnende poser og så ellers hjem at lave mad. Men indtil jeg bor i en mere rimelig afstand må det nok blive ved drømmene… Desværre glemte jeg at købe noget af den fine kagepynt (billede 5), den kunne jeg dog ellers nok have presset ned i kufferten.

I absolutely adore Bon Marché and especially La Grande Epicerie in Paris :)

(Visited 214 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hvor ville jeg bare ønske at der var sådan en madafdeling i København også! Med masser af lækre nødder, frugt, grønt og specialiteter.. jo Mad & Vin har da mange gode ting, men det er så dyrt.Og så synes jeg virkelig der er mange flere farver på Paris. Bygninger, mennesker, mad…. det er ligesom bare mere farverigt og det ser så charmerende ud.Skønne billeder som sædvanlig.Ha en dejlig weekend.

  2. Et lille tip:KaDeWe i Berlin er et storcenter ligesom overstående.Hele deres øverste etage er helliget til mad og sikke en himmel!Et must at spise frokost der hvis man en dag skal til Berlin!